Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 21.09.2021 17:54:07

Bil je NAJBOLJ RAZOČARAN med vsemi, dva dni po porazu v finalu EP je Klemen ČEBULJ SPOROČIL TOLE!

Profimedia
Oglasil se je eden od slovenskih srebrnih odbojkarjev.

Ko je prav njegov predolg servis pomenil 15. točko Italije v petem nizu finalnega obračuna za naslov evropskega prvaka, Klemen Čebulj ni mogel, resnici na ljubo pa niti ni hotel skriti ogromnega razočaranja. Še ena priložnost - tokrat daleč največja - je splavala po vodi, spet je nekaj zmanjkalo, da bi se Slovenci povzpeli na evropski tron.


Lahko si samo mislimo, kako so se v tistih trenutkih in pa v noči, ki je sledila, počutili slovenski odbojkarji, Čebulj kot eden nosilcev igre je tudi v izjavah po tekmi dal vedeti, da ga poraz zelo boli. V nasprotju z ostalo reprezentanco se ni vrnil v domovino, saj bo naslednjo sezono igral na Poljskem v dresu Asseco Resovie, zato je kar ostal tam. Je pa v torek od tam poslal sporočilo, ki potrjuje, da čas celi rane, da je pogled na svet dva dni po koncu prvenstva že drugačen, kot je bil v nedeljskem večeru.

'Šele po dveh prespanih nočeh se zavedam kaj nam je ponovno uspelo!!,' je zapisal Čebulj na družbenem omrežju. In nimamo kaj dodati, kot da zapisano stoodstotno drži. Slovenija je tretjič v zadnjih šestih letih, tretjič na zadnjih štirih prvenstvih druga najboljša reprezentanca v Evropi! Klobuk dol!

Članki iz rubrike