900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
0 23.11.2019 22:48:03

Kamničanke po preobratu do dveh točk

Odbojkarice Calcit Volleyja so v sedmem krogu srednjeevropske lige doma premagale zagrebško Mladost s 3:2 (-21, -25, 21, 13, 14).

* Športna dvorana Kamnik, gledalcev 130, sodnici: Rapisarda, Lot (obe Italija).
* Calcit Volley: Zbičajnik 1, Kotnik, Mihevc, P. Marušič, Š. Marušič 1, Mihalinec 4, Vovk 13, Brulec Kostić 21, Zatković 15, Janežič, Charuk 17, Jerala, Kaker 11.
* Mladost Zagreb: Matić, Pavičić, Kačić-Bartulović, Butigan 5, Rajković, Štimać 5, Grbavica 11, Volmut 19, Freund 1, Marković 2, Deak, Vrbanc 20, Jurišić 10, Tomić 1.


Med tednom so Kamničanke v prvi tekmi sedmega kroga 1. DOL za ženske sicer premagale Luko Koper s 3:1, vendar z igro niso navdušile. Da z njihovo trenutno formo ni nekaj v redu, je potrdil tudi poraz proti Kašteli pred tednom dni, pred porazom pa so bile tudi v nocojšnjem dvoboju z Zagrebčankami, ki so povedle z 2:0 v nizih, prve pa so v tie-breaku prišle do zaključne žoge za končno zmago. Na koncu so se je veselile domače odbojkarice, ki so se v srednjeevropski ligi po točkah izenačile z Novo KBM Branikom.

"Ne bom rekel, da smo nekaj takšnega potrebovali, vendar smo prišli do izredno pomembne zmage, saj so dekleta tudi po zaostanku dveh nizov, od katerih je bil poraz v drugem nekoliko nesrečen, verjele, da lahko zmagajo. Čestitam celotni ekipi, da se je po porazu v Kašteli in neprepričljivi igri proti Luki Kopru toliko zbrala, da je prišla do zmage. Naj bo to nov zagon za prihodnje tedne, ki so pred nami in ko prihajajo za nas zelo pomembne tekme," je dejal dpomači trener Gregor Rozman.

Njegove varovanke bi najbrž tekmo lahko rešile tudi prej. V prvih dveh nizih so zaostale že na začetku, a obakrat tekmice ujele. V prvem na 18., v drugem pa na 23., obakrat pa so slabo odigrale končnico.

Značke: odbojka, kamnik

Članki iz rubrike