sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ou
ou
0 24.09.2019 12:04:10

POMEMBNO OBVESTILO: Vstopnic ni bilo moč dobiti, a bodo ŠE NA VOLJO! Tu so podrobnosti ...

Jurij Kodrun
Vstopnice za četrtkovo tekmo v Stožicah med Slovenijo in Poljsko bodo še na voljo. Od jutri naprej.

Po koncu četrtfinalne tekme evropskega prvenstva v Stožicah, na kateri so Slovenci premagali Ruse, je številne evforične navijače pot zanesla v najbližje prodajalne vstopnic za naslednji obračun slovenske izbrane vrste. Za četrtkov spektakel med Slovenijo in Poljsko vlada izjemno zanimanje, vse skupaj pa je prišlo celo tako daleč, da se je sesul sistem za prodajo vstopnic.


Po prvih podatkih naj bi bile vstopnice ekspresno hitro razprodane, nato so se pojavili namigi, da so organizatorji začasno zaustavili prodajo, ker je potrebnega precej usklajevanja. Organizatorji turnirja morajo namreč zagotoviti določeno število vstopnic za poljske navijače, točno številko, koliko jih bodo dobili domači in tuji navijači, naj bi bilo znano danes zvečer. Na voljo naj bi bilo sicer še nekaj sto vstopnic ...

"Tekma polfinala EuroVolleyja 2019 med Slovenijo in Poljsko bo v četrtek ob 20.30 uri v Areni Stožice, po izjemnem uspehu naše reprezentance pa za zadnjo tekmo v Ljubljani pričakovano vlada ogromno zanimanje. Organizacijski odbor ljubljanskega dela prvenstva je danes sklenil, da bo preostanek vstopnic v prosti prodaji na voljo jutri, v sredo, natančno uro pa bomo sporočili potem, ko se danes v poznih popoldanskih urah vodstvo OZS uskladi z vodstvom Evropske odbojkarske zveze (CEV) o načinu prodaje in številu vstopnic, ki bodo na voljo za naše zveste navijače. Ne gre namreč pozabiti na dejstvo, da tudi na Poljskem vlada ogromno zanimanje za tekmo, vodstvo OZS pa mora pri razporeditvi vstopnic upoštevati smernice CEV, pri čemer je glavno vodilo OZS, da skuša jutri v prodajo sprostiti kar največ vstopnic za vse tiste, ki so v minulih dneh zvesto in bučno podpirali naše moštvo na poti proti boju za kolajne," je v sporočilu za javnost zapisala Odbojkarska zveza Slovenije.

Značke: slovenija, stožice

Članki iz rubrike