Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 26.04.2019 17:31:19

Brumen znova na klopi slovenskih podprvakov iz Kamnika

Teden dni po koncu finalne serije v prvi državni odbojkarski ligi za moške na čelu slovenskega podprvaka iz Kamnika prihaja do spremembe na trenerskem mestu. Calcit Volley se je po krstni sezoni v vlogi prvega trenerja razšel z Alešem Hribarjem, nadomestil ga bo Marko Brumen, so danes potrdili na spletni strani kamniške zasedbe.

Brumen je Kamničane v preteklosti vodil že dvakrat; v sezoni 2003/04 jih je popeljal do drugega mesta v pokalu in prvenstvu, v štirih sezonah med letoma 2013 in 2016 pa so osvojili naslov pokalnih prvakov in se ob tem še trikrat uvrstili v finale domačega prvenstva.

Ponovnega prihoda v Kamnik se veseli, saj bo, kot pravi "spet trener kakovostne ekipe z visokimi ambicijami". Eden od njegovih ciljev je tako "ponovna uvrstitev v Kamničanov v finale domačih tekmovanj in enakovredno merjenje z ACH Volleyjem za naslov najboljšega".


Brumen domače odbojkarje dobro pozna, saj jih je kar nekaj v ekipi takšnih, ki so barve Calcit Volleyja branili že v času, ko je bil sam strateg te ekipe. Kljub temu načrtuje nekaj sprememb, o katerih bo več znano v prihodnjih tednih.

Novi trener Brumen bo ekipo sklical že v začetku maja in z njo opravil nekaj treningov, priprave na sezono 2019/20 pa bodo pri Calcitu začeli avgusta.

Calcit Volley je v minuli sezoni osvojil drugo mesto v slovenskem pokalu, prav tako drugo mesto v državnem prvenstvu, v srednjeevropski ligi Mevza je končal na tretjem mestu, v pokalu Cev Challenge pa je Calcit končal med najboljšo osmerico.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike