Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

sta
sta
0 23.10.2018 16:34:40

Ljubljančane okrepil 20-letni ukrajinski sprejemalec

Nov zmaj v oranžnem gnezdu je pričakovano Ukrajinec Timofej Polujan, ki je po mesecu dni priprav v Ljubljani s svojo igro prepričal vodstvo kluba, da podpišejo pogodbo. Gre za dvajsetletnega sprejemalca iz ukrajinskega Harkova.

Pred prihodom v Ljubljano je sedaj najmlajši zmaj svojo profesionalno kariero pričel pri lokalnem klubu Lokomotivi iz Harkova, lansko sezono pa je odigral za ukrajinsko Vinico. Kot kapetan je ukrajinsko reprezentanco do 20 let popeljal do srebrnega odličja na evropskem prvenstvu. S svojimi 198 centimetri bo velik doprinos v igri Ljubljančanov, ki so pred napornim delom sezone vendarle našli svojega dvanajstega člana.

"Zelo sem zadovoljen, da bom v tej sezoni del ekipe ACH Volleyja Ljubljana. Zavedam se, da gre za klub z bogato zgodovino in upam, da bom lahko tukaj dosegel svoj potencial. Sedaj sem že mesec dni v Ljubljani, kjer se počutim udobno tako na igrišču kot izven njega. Moje odbojkarske ambicije so visoke, želim se boriti za najvišje svetovne lovorike, kar se bo z nastopom v ligi prvakov v oranžnem dresu sedaj tudi uresničilo," je po podpisu pogodbe dejal mladi Ukrajinec.

Značke: odbojka, ach-volley

Članki iz rubrike