Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

andrej 02 Svet24.si

Žulj, ki po 40 letih še vedno žuli

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

sta
sta
0 23.10.2018 16:34:40

Ljubljančane okrepil 20-letni ukrajinski sprejemalec

Nov zmaj v oranžnem gnezdu je pričakovano Ukrajinec Timofej Polujan, ki je po mesecu dni priprav v Ljubljani s svojo igro prepričal vodstvo kluba, da podpišejo pogodbo. Gre za dvajsetletnega sprejemalca iz ukrajinskega Harkova.

Pred prihodom v Ljubljano je sedaj najmlajši zmaj svojo profesionalno kariero pričel pri lokalnem klubu Lokomotivi iz Harkova, lansko sezono pa je odigral za ukrajinsko Vinico. Kot kapetan je ukrajinsko reprezentanco do 20 let popeljal do srebrnega odličja na evropskem prvenstvu. S svojimi 198 centimetri bo velik doprinos v igri Ljubljančanov, ki so pred napornim delom sezone vendarle našli svojega dvanajstega člana.

"Zelo sem zadovoljen, da bom v tej sezoni del ekipe ACH Volleyja Ljubljana. Zavedam se, da gre za klub z bogato zgodovino in upam, da bom lahko tukaj dosegel svoj potencial. Sedaj sem že mesec dni v Ljubljani, kjer se počutim udobno tako na igrišču kot izven njega. Moje odbojkarske ambicije so visoke, želim se boriti za najvišje svetovne lovorike, kar se bo z nastopom v ligi prvakov v oranžnem dresu sedaj tudi uresničilo," je po podpisu pogodbe dejal mladi Ukrajinec.

Značke: odbojka, ach-volley

Članki iz rubrike