dragojevic Odkrito.si

Življenjska drama Doris Dragović

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

snežne razmere, avstria, plazovi Svet24.si

Nova smrtna žrtev: 24-letnika odneslo 100 metrov ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

sta
sta
0 23.10.2018 16:34:40

Ljubljančane okrepil 20-letni ukrajinski sprejemalec

Nov zmaj v oranžnem gnezdu je pričakovano Ukrajinec Timofej Polujan, ki je po mesecu dni priprav v Ljubljani s svojo igro prepričal vodstvo kluba, da podpišejo pogodbo. Gre za dvajsetletnega sprejemalca iz ukrajinskega Harkova.

Pred prihodom v Ljubljano je sedaj najmlajši zmaj svojo profesionalno kariero pričel pri lokalnem klubu Lokomotivi iz Harkova, lansko sezono pa je odigral za ukrajinsko Vinico. Kot kapetan je ukrajinsko reprezentanco do 20 let popeljal do srebrnega odličja na evropskem prvenstvu. S svojimi 198 centimetri bo velik doprinos v igri Ljubljančanov, ki so pred napornim delom sezone vendarle našli svojega dvanajstega člana.

"Zelo sem zadovoljen, da bom v tej sezoni del ekipe ACH Volleyja Ljubljana. Zavedam se, da gre za klub z bogato zgodovino in upam, da bom lahko tukaj dosegel svoj potencial. Sedaj sem že mesec dni v Ljubljani, kjer se počutim udobno tako na igrišču kot izven njega. Moje odbojkarske ambicije so visoke, želim se boriti za najvišje svetovne lovorike, kar se bo z nastopom v ligi prvakov v oranžnem dresu sedaj tudi uresničilo," je po podpisu pogodbe dejal mladi Ukrajinec.

Značke: odbojka, ach-volley

Članki iz rubrike