mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 17.09.2018 14:55:57

POSLUŠAJTE NOGOMETAŠI! Vinčić DODATNO pojasnil pogled na reprezentance in BOJ ZA SLOVENIJO! !

CEV
Dejana Vinčića smo prosili za dodatno pojasnilo.

Slovenska odbojkarska reprezentanca se nahaja v sosednji Italiji, kjer v teh dneh poteka svetovno odbojkarsko prvenstvo. Slovenci imajo po treh tekmah ravno toliko zmag, slovenski ljubitelji športa so navdušeni nad tem, kako se odbojkarji borijo v dresu reprezentance. Na to temo je spregovoril tudi član slovenske reprezentance Dejan Vinčić, ki je dejal, da se bodo borili do zadnje kaplje krvi in dodal: "In ne kot neka druga reprezentanca. Ne bom povedal katera!"

Seveda je številne zanimalo, katero reprezentanco je imel v mislih. Morda nogometno? "Nisem jaz nič ... Morda sem navedel tako, pri čemer nisem nikogar izpostavil. Vemo, kako je v Sloveniji z odbojko. Ko je veliko tekmovanje, so vsi zraven, še posebej ob uspehih, potem pa se na to hitro pozabi. Enako je bilo s košarkarji. Ti fantje so bili heroji, danes pa se redkokdo spomni na njih oziroma pljuvajo po njih v teh kvalifikacijah. Eni pa imajo toliko kredita, kot ga denimo nimamo v dveh reprezentancah skupaj," je odgovoril Vinčić.

CELOTEN INTERVJU Z DEJANOM VINČIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: vinčić, odbojka

Članki iz rubrike