Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 16.05.2018 18:02:44

Vseeno v reprezentanci, uspel uskladiti študijske obveznosti

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v Kranjski Gori opravila še zadnje treninge pred odhodom na Nizozemsko, kjer se bo v nedeljo začela evropska liga.

Izbrani vrsti se je pridružil sprejemalec Matej Kök, ki bo Samu Miklavcu na voljo tudi za prve tekme. Mladi sprejemalec, ki je za Slovenijo igral že v lanskih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo in v svetovni ligi, je moral letošnje vabilo selektorja Slobodana Kovača v reprezentanco zavrniti zaradi študijskih obveznosti, zaradi težav s poškodbami, s katerimi se ubadata sprejemalca Jure Okroglič in Primož Vidmar, pa bo reprezentanci zdaj vendarle lahko na voljo.


"V zadnjih dneh mi je nekako le uspelo uskladiti študijske obveznosti in s Samom Miklavcem sva se dogovorila, da se pridružim treningom v Kranjski Gori. Kot vse kaže, bom z ekipo odpotoval tudi na Nizozemsko in v Ukrajino. Vesel sem, da bom spet lahko zaigral v reprezentančnem dresu in veselim se nastopov v evropski ligi," je po prvih treningih dejal Kök.

Okroglič in Vidmar na prvi tekmi evropske lige ne bosta odpotovala, doma pa ju čakajo treningi po prilagojenem programu.

Značke: odbojka, slovenija, kök

Članki iz rubrike