dragojevic Odkrito.si

Življenjska drama Doris Dragović

kmetija Svet24.si

Tekmovalci Kmetije skupaj so praznovali Zdenkin ...

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni dovolila, da bi to izvedeli takoj!

snežne razmere, avstria, plazovi Svet24.si

Nova smrtna žrtev: 24-letnika odneslo 100 metrov ...

kate william Svet24.si

Zaradi tega bosta William in Kate izgubila svoj ...

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

STA
STA
0 04.04.2018 22:27:34

Hoče - Salonit Anhovo 0:3 (-23, -23, -13)

Odbojkarji Salonita Anhovo so na prvi četrtfinalni tekmi 1. DOL za moške v gosteh premagali Hoče s 3:0 (23, 23, 13).

* Športna dvorana Hoče, gledalcev 350, sodnika Kern (Žirovnica), Kramar (Kamnik).
* Hoče: Radović 8, Drvarič 4, Cafuta 2, Šijanec 4, Ledinek, Špindler 1, Lobnik, Franc 2, Repa, Mantha 17, Berglez 2, Šikanič, Kšela 1, Repa.
* Salonit Anhovo: Ilić 9, Česnik, Šarić, Jereb 1, Karnel, Drobnič, Basaneže 7, Kovačič, Čabarkapa 18, Tomić 3, Vrtovec 11.

Odbojkarji Salonita so upravičili vlogo favorita, a kljub zmagi s 3:0 niso imeli lahkega dela. Gostitelji so bili v prvih dveh nizih trd oreh, obakrat so v končnico stopili s prednostjo, a nato to odigrali nezbrano, kot da bi se ustrašili presenečenja. Kanalci so to znali kaznovati, nato pa v tretjem nizu izkoristiti padec voljnega momenta pri domačih igralcih. Že na začetku tretjega niza so povedli s 6:0, nato pa prednost le še večali, na koncu so tekmecem dovolili vsega 13 točk.Prva dva niza sta imela podoben potek in tudi razplet. V obeh so Kanalci že vodili tudi za štiri točke, v drugem nizu so imeli tako prednost pri obeh tehničnih odmorih, nato pa so jih gostitelji ujeli in tudi prehiteli. V prvem nizu so tako vodili z 20:18 in 21:19, v drugem pa z 22:21, a obakrat prednosti niso zadržali do konca.

Prvo ime tekme je bil Dejan Čabarkapa, ki je po dolgem času odigral odlično, dostojno njegovemu ugledu. Z 18 točkami je bil najučinkovitejši igralec, v napadu je praktično igral brez napake, zelo dobro pa je držal sprejem, kar pa je najbolj pomembno, najboljši je bil, ko je bilo to najbolj potrebno.

Povratna tekma bo v soboto v Kanalu.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike