Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
25.01.2016 18:45:05
Deli članek:

Ravenčani v nadaljevanju sezone brez Cuevasa

arhiv Ekipe

Odbojkarji Fužinarja Metala z Raven na Koroškem so po sobotni tekmi 17. kroga 1. DOL za moške s Sip Šempetrom ostali brez Portoričana Josepha Cuevasa. Dozdajšnji korektor ravenske ekipe odhaja v Maroko.

V soboto so Ravenčani v svoji dvorani izgubili še eno pomembno tekmo v boju za obstanek v 1. DOL za moške. S 3:1 so jih premagali Šempetrani, tako da imajo po 17. odigranem krogu še vedno le pet točk ali štiri manj, kot jih ima na devetem mestu National Žirovica, deveto mesto pa še prinaša tekmi za obstanek z drugouvrščeno ekipo 2. DOL.

Do konca sezone varovance trenerja Slobodana Nikolića v rednem delu prvenstva v soboto čaka gostovanje v Kamniku, nato pa še šest tekem v zeleni skupini, vendar jim v boju za obstanek ne bo več pomagal Cuevas.

"Po naših informacijah je Cuevas dobil ponudbo iz Maroka in odločili smo se, da mu dovolimo odhod iz kluba. Namesto njega ne bomo iskali nobenega drugega igralca, obstanek v ligi si bomo skušali zagotoviti z igralci, ki jih imamo na voljo," je odhod portoriškega korektorja komentiral David Slatinšek, predsednik Fužinarja Metala.