1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 19.11.2015 14:30:56

Braslovčanke ostale brez trenerja

Drago Wernig - TAKA
Odbojkarice Braslovč, trenutno sedmouvrščena ekipa 1. DOL za ženske, so se pred sredino prvo četrtfinalno tekmo pokala Slovenije razšle z dozdajšnjim trenerjem Slobodanom Nikolićem.

Ekipo Braslovč je proti Calcitu Ljubljani vodila njegova pomočnica Damijana Mihalinec, ki bo Braslovčanke vodila tudi na sobotni prvenstveni tekmi proti Luki Kopru.

V osmih odigranih krogih so Braslovče osvojile osem točk, kar jim trenutno prinaša sedmo mesto, ki pa ne vodi v modro skupino, kar je prvi cilj ene najmlajših ekip v prvi slovenski ženski odbojkarski ligi. Na šestem mestu je za zdaj Kema Puconci, ki ima točko več.


Čeprav so v soboto v lokalnem obračunu braslovške odbojkarice, ki imajo v svojih vrstah tri igralke, ki so lani osvojile srebrno medaljo na mladinskem evropskem prvenstvu, premagale Alianso-Šempeter, je prišlo do sporazumne prekinitve pogodbe s Slobodanom Nikolićem. Srbski trener je braslovško ekipo prevzel po odhodu Zorana Jerončiča.

"Z Nikolićem smo se razšli na korekten način. Trenutno smo brez trenerja, ekipo pa bo do nadaljnjega vodila Damijana Mihalinec, ki bo v tej vlogi do prihoda novega trenerja. Kdo bo to, bo znano v prihodnjih dneh," je povedal Marjan Kumer, predsednik braslovških odbojkaric.

Na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije so Braslovče izgubile s Calcitom Ljubljano z 0:3 (-20, -23, -20).

Članki iz rubrike