evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ou
ou
0 15.11.2014 23:22:02

Srednjeevropska liga: Slovenke brez težav

Drago Wernig - TAKA
Odbojkarice Nove KBM Branika so v 4. krogu srednjeevropske lige premagale Post Schwechat s 3:0 (21, 20, 17), Calcit Volleyball pa s 3:0 (21, 18, 21) ekipo Sparkasse Celovec.

Mariborske odbojkarice imajo po treh tekmah polni izkupiček točk in so še naprej na vrhu lestvice, ekipa Posta pa s tremi porazi na njenem dnu. Avstrijke so bile tokrat nedorasle tekmice, gladke zmage gostiteljic niso ogrozile v nobenem trenutku tekme. "Pomembne so tri točke, igra bo hitro pozabljena. Ni bila na ravni, kakršno sem pričakoval. Dekleta še vedno delajo preveč napak, na srečo nas tokratne tekmice zanje niso kaznovale," je po vnaprej odigrani tekmi 4. kroga srednjeevropske lige povedal trener Nove KBM Branika Bruno Najdič.

Med tednom so tako odbojkarice Calcita kot Celovca v pokalu CEV na svojem igrišču doživele poraza, zato je bila nocojšnja tekma nekakšen popravni izpit. Za Kamničanke tudi zato, ker jih v sredo že čaka prva četrtfinalna tekma pokala Slovenije. "Veseli me, da so se dekleta tako odzvala po sredini tekmi, da so stopila skupaj in odigrala, kot smo si želeli. Verjamem, da bo iz tekme v tekmo bolje, da bomo stvari, ki jih delamo na treningih, prenesli tudi na tekmo, prav tako je relacija podajalka - Barnes potekala veliko bolje in mislim, da smo na pravi poti. To tekmo smo morali dobiti, tako da se bomo zdaj lahko v miru pripravljali na Novo Gorico v pokalu Slovenije," je tekmo ocenil domači strateg Gašper Ribič.


Nova KBM Branik - SVS Post Schwechat 3:0 (21, 20, 17)

Nova KBM Branik: Mlakar 17, Potokar 8, Kaučič 6, Ajnihar, Sužnik, M. Planinšec, Najdič 1, Starčević 12, S. Planinšec 8, Eržen 2.
Post Schwechat: Chukwuma 12, Wallinger, Salanciova 4, Schmit, Herelova 9, Almer 2, Enzinger, Huber, Jahn, Rimser 7, Fink 10.


Calcit Volleyball - Sparkasse Celovec 3:0 (21, 18, 21)

Calcit Volleyball: Kranjc, Barnes 14, Božič 2, Kregar, Borko 2, Vrhovnik 4, Igličar 16, Forštnarič, Hribar, Jerala, Ščuka 13.
Sparkasse Celovec: Baumgartner, Schmerlaib 8, Gschöpf 7, Müller 5, Bajde 4, Holzer 9, Epure, Torker, Pajer, Aichholzer, Milosavljević 12, Freller.

Članki iz rubrike