nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Tamara Pocak
Tamara Pocak
0 23.10.2014 14:45:25

ACH Volley tudi z Avstralcem Robertsom

FIVB
Oranžni zmaji bodo sezono nadaljevali z novim članom, ekipi se je namreč pridružil avstralski reprezentant Nathan Roberts.

Gre za osemindvajsetletnega in 196 centimetrov visokega avstralskega reprezentanta, ki je bil tudi na nedavnem SP in ki je v svoji karieri med drugim igral za Ravenno in nazadnje za švicarski Lugano. "Ekipi se je priključil povsem po naključju, saj do tega trenutka ni našel kluba, mi pa smo zaradi poškodbe Jana Klobučarja iskali novega sprejemalca. Z njim smo vsekakor dobili kakovostnega in izkušenega igralca in izjemno sem vesel, da se je pridružil ekipi. V klubu so ga želeli imeti že pred leti, vendar takrat finančna situacija ni omogočala, da bi ga zvabili v svoje vrste. Zdaj pa so razmere na trgu takšne, da lahko dobimo takšnega igralca," je povedal trener Tomi Šmuc in dodal: "Čeprav sem si v ekipi želel imeti čim več Slovencev, nam to zaradi vseh poškodb očitno ni usojeno." Seveda nas je zanimalo tudi, kaj se pravzaprav dogaja z Janom Klobučarjem, ki mu že nekaj časa preboj med najboljše preprečujejo poškodbe: "Ne vem natančno, čakamo na preiskave zdravnikov. Bolijo ga tako rama kot prsti na roki."

Ekipi se je na treningih pridružil tudi kamerunski reprezentant Sem Dolegombai, ki je dolgo čakal na vizo, do konca naslednjega tedna pa zmaji zaradi družinskih obveznosti ne računajo na Američana Erica Mochalskega, ki se je vrnil v ZDA. 

Članki iz rubrike