Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
25.10.2024 10:59:50
Deli članek:

V palačo, nato z ljudmi kolesarit na ulice - Pogačar pokazal, da je šampion za vse (video)

Profimedia

Utrujen? Očitno ne dovolj. Šalo na stran, v Združenih arabskih emiratih se Tadej Pogačar zelo zabava in ima zelo zanimiv urnik aktivnosti.

Poleg tega, da je z ekipo Emirates podpisal novo veličastno pogodbo do leta 2030 in v zameno za astronomsko, v vseh pogledih zgodovinsko plačo (več o tem na tej povezavi), je slovenski super šampion v domovini svojega moštva deležen tudi mnogih drugih časti. Med drugim je bil glavni gost prav posebnega sprejema, kamor je popeljal tudi svoje moštvene kolege in kjer je Tadejevim zgodovinskim uspehom osebno zaploskal šejk Tahnoun bin Zayed Al Nahyan, vladar glavnega emirata Abu Dhabi in sin ustanovitelja Združenih arabskih emiratov. 

Eden najbogatejših in najvplivnejših šejkov na svetu je svoje navdušenje nad Slovencem in njegovimi uspehi delil tudi na svojih družabnih omrežjih in jasno je, za kako velikansko čast gre. A tako kot se je Pogačar odlično počutil v tej vlogi na najvišji mogoči ravni, mu je šlo sijajno od rok tudi tisto, kar so organizirali v četrtek zvečer, ko je na Emirate legel mrak. Pravzaprav je Tadej res šampion za vse okuse in vse priložnosti ter ga je dovolj za vse - sploh pa za oboževalce.   

Ti so se imeli možnost na kolesih pridružit Tadeju in ostalim članom ekipe, tako da so se skupaj zapeljali po mestnih ulicah, pri čemer so bili posebej navdušeni najmlajši. Nastali so čudoviti posnetki - tako te prizore kot sprejem v vladarjevi palači si lahko ogledate spodaj - in prepričani smo, da boste občutili kar nekaj ponosa.