Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.10.2024 22:17:14
Deli članek:

To je to, Rogličeva čestitka/domislica Pogačarju odmeva: Kakšna ekipa in kakšen ... (foto)

Profimedia

Primož Roglič je športno čestital Tadeju Pogačarju za veliko zmago v Švici.

Pred cestno dirko na svetovnem prvenstvu v Švici je bilo eno glavnih vprašanj, kdo bo kapetan slovenske reprezentance. Tadej Pogačar? Primož Roglič? Morda oba? Že kmalu po začetku dirke je postalo jasno, kam pes taco moli, več kot 100 kilometrov pred ciljem se je Pogačar odpeljal zmagi naproti, Roglič pa je preveč zaostal, da bi se lahko vmešal v boj za najvišja mesta.

Pogačar je prišel do tako želene zmage na svetovnem prvenstvu, Roglič pa ni skrival zadovoljstva ob velikem uspehu reprezentančnega kolega in prijatelja. Z objemom z novim kolesarskim šampionom je dal jasno vedeti, kako zelo je Pogačarju privoščil to veliko zmago, po dveh prespanih nočeh pa se je oglasil tudi na družabnem omrežju in z domiselno čestitko Tadeju Pogačarju pritegnil precej pozornosti.

Ob fotografiji, na kateri se je veselila celotna slovenska kolesarska reprezentanca, je zapisal: "Kakšna ekipa in kakšen (Ta)day! Bravo, Slovenija! Čestitke, Tadej Pogačar!" Ob številnih odzivih je bil tudi Pogačarjev, ki se je izkušenejšemu kolegu prijazno zahvalil.