© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.08.2024 16:23:44
Deli članek:

Eden in edini Pogačar: Ne počuti se udobno z vsem tem denarjem, zdaj bo pomagal prizadetim v poplavah

Profimedia

Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar bo pomagal prizadetim v poplavah.

Pred kratkim je minilo natanko eno leto, ko so Slovenijo prizadele hude in uničujoče poplave. Številne družine si še niso opomogle, številne hiše so še zmeraj neprimerne za bivanje, zdaj pa se je slovenski kolesarki šampion Tadej Pogačar odločil, da bo pomagal vsem prizadetim.

Skupaj s svojo fundacijo bo pomagal tistim, ki pomoč še zmeraj potrebujejo, v javnost pa je poslal sporočilo, ki bo marsikomu dalo misliti. Ko bi le bilo več takšnih premožnih Slovencev.

"Ni skrivnost, da sem s kolesarjenjem v zadnjih letih zaslužil veliko denarja. Ko sem bil še mlad, si nisem nikoli predstavljal, da bom imel takšno srečo. Iskreno povedano, se sploh ne počutim udobno z vsem tem denarjem. Vem, kako se počutijo ljudje, ki potrebujejo pomoč in ki se prebijajo iz dneva v dan. Družina me je vedno učila, kako deliti srečo in pomagati ljudem v stiski. Te vrednote so mi blizu. Res si jim želim pomagati. Leto dni po poplavah smo začeli z zbiranjem prijav družin, ki so jih prizadele poplave. Ljudje se lahko prijavijo prek spleta ali prek elektronskega sporočila," je pred svojih družabnih omrežij sporočil Pogačar.

Na tej povezavi je prijavnica, če poznate koga, ki potrebuje pomoč, pa jo kar posredujte.