baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ku
ku
1 04.07.2024 06:50:49

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z izjemno gesto... Poglejte, kaj je storil...(video)

Profimedia
Včerajšnja etapa na Touru je bila v znamenju izjemnega britanskega kolesarja, ki je dobil tudi plemiški naziv, Marka Cavendisha.

Izjemni Britanec je dosegel že svojo 35. zmago na Dirki po Franciji, kar ga uvršča na prvo mesto po etapnih zmagah na 'dirki vseh dirk' vseh časov. 

Toda življenje teče naprej in časi se spreminjajo. Otroci rastejo in imajo svoje junake. Najmlajši Markov sin, ki ga ima z ženo Peto (dekliški priimek Todd), je kot kaže velik oboževalec slovenskega asa Tadeja Pogačarja.

Po koncu etape, na kateri je zmagal Cavendish, je bila v cilju tudi njegova družina (Mark ima s Peto štiri otroke, Peta pa ima tudi sina iz prejšnjega razmerja). In družina se je v cilju seveda veselila z Markom, toda... Najmlajši sin je opazil Pogačarja in... Mark je zmagal, mali pa je rekel: 'Tukaj je Tadej!" je Pogačarju govorila Markova žena. Pogačar je potem udaril z roko po roki z malim Cavendishom, nato pa snel očala z glave in jih dal mlademu oboževalcu.

Peta se je prisrčno zahvalila Pogačarju, ki je otroku naredil neprecenljivo veselje in trajen spomin. Tadej se res zna obnašati v javnosti in tudi zato je tako priljubljen, ker je odličen kolesar, a predvsem je ostal velik človek.  

Članki iz rubrike