Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ku
ku
0 06.06.2024 12:10:27

Po prihodu Rogliča so ga selili iz ekipe, zdaj pa je odjeknila novica, ki trese kolesarski svet!

Profimedia
Ruski kolesar Aleksander Vlasov je presenetljivo podaljšal pogodbo z ekipo Bora–hansgrohe, za katero vozi tudi Primož Roglič. Novico o podaljšanju pogodbe s 27-letnim Rusom so danes potrdili v ekipi.

Vlasov se je moštvu pridružil leta 2022. Med drugim je slavil na dirki po Romandiji, na francoskem Touru pa je bil najvišje na petem mestu.

Po prihodu Rogliča je bilo pričakovati, da bo Rus zamenjal sredino, a očitno je sprejel vlogo Rogličevega pomočnika in še kako pomembna bo njegova podpora na bližnjem Tour de Franceu. Trenutno pomaga na dirki po Dofineji.



Že pred Vlasovom je pogodbo z ekipo podaljšal tudi Jai Hindley. Avstralec je leta 2022 zmagal na Giru, tudi on pa bo na Touru Rogličev pomočnik. Ekipa, v Franciji bo že nastopala z novim imenom Red Bull, si na Touru želi skupno zmago.

"Zelo sem vesel podaljšanja pogodbe. V zadnjih nekaj letih sem se zelo razvil. Pri Bora–hansgrohe se počutim zelo dobro, tu je prijetno vzdušje v kombinaciji s profesionalno delovno etiko. Zato sem vesel, da bom še ostal tukaj in se še naprej razvijal. Prihod Red Bulla je zame zelo zanimiv in cenim, da ekipa verjame vame, v naslednjih letih sem pripravljen dati vse od sebe," je ob podpisu pogodbe dejal Vlasov.

Značke: kolesarstvo, sta

Članki iz rubrike