IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ku
ku
0 01.04.2024 14:25:53

Uh, to pa ni slišati dobro! Matej Mohorič s šivi in ponovnimi preiskavami... (foto)

Profimedia
Nizozemski kolesarski as Mathieu van der Poel je še tretjič v karieri postal zmagovalec spomenika po Flandriji. Na največji belgijski klasiki je tekmece strl 45 km pred koncem in slavil 48. zmago v karieri.

Slovenski as Matej Mohorič (Bahrain-Victorious) je po solidni vožnji padel in moral v bolnišnico na šivanje. Mohorič je padel v zadnjem delu preizkušnje, njegovo moštvo Bahrain-Victorious pa je na družbenem omrežju X sporočilo, da je moral zaradi odrgnin na šivanje v bolnišnico. Iz ekipe so nadalje sporočili, da slovenski as ob padcu ni utrpel zlomov, je pa potreboval nekaj šivov zaradi globoke rane na komolcu in ureznin mehkega tkiva. Dodali so, da bo v naslednjih dneh pod budnim očesom zdravnikov v luči nastopa na 121. dirki Pariz - Roubaix, ki bo na sporedu v nedeljo. Devetindvajsetletnik iz Podblice je bil po 135 km udeležen še v enem padcu, a se je ta zgodil pri majhni hitrosti, zato je lahko hitro nadaljeval preizkušnjo. Po drugem padcu na mokri trasi pa je moral predčasno končati dirko po Flandriji.

Zdaj bo moral Mohorič na dodatne preglede, potem pa se bodo odločili za njegov nastop na sloviti dirki Pariz - Roubaix. Trenutno sta na spisku prijavljenih iz ekipe Bahrain Victorius za nedeljsko dirko še vedno Mohorič in Britanec Fred Wright, 

Značke: matej-mohorič, padec

Članki iz rubrike