krava Svet24.si

Policist namerno zbil pobeglo kravo

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

ku
ku
1 04.07.2023 10:41:54

Kakšne besede! Kar je Pogačar po sprintu povedal o svojem rivalu, močno odmeva!

Profimedia
Napetost med ekipama Emirates in Jumbo Visma.

Da lahko glavna favorita letošnje dirke po Franciji iščemo v ekipah Emirates in Jumbo Visma, je bilo jasno že pred začetkom najelitnejše kolesarske dirke. Kljub temu pa ni nihče pričakoval, da bo napeto že vse od prve etape. 

Za veliko napetosti so poskrbeli pri Jumbo Vismi, kjer mnogi govorijo o napetosti med Jonasom Vingegaardom in Woutom van Aertom, nekaj olja na ogenj je s svojo gesto prilil tudi Tadej Pogačar. Slovenski zvezdnik pa je poskrbel za še eno izjavo, ki pred četrto etapo močno odmeva. 

Tretja etapa Dirke po Franciji se je kar precej zavlekla, tudi po ciljnem sprintu pa so odgovorni potrebovali kar nekaj časa, da so razglasili zmagovalca. Tokrat ne zaradi fotofiniša, ampak dogajanja nekaj metrov pred ciljno črto. Belgijec Jasper Philipsen naj bi v boju za zmago nepravilno oviral rojaka Wouta Van Aerta, ki je na koncu končal na petem mestu. Ko je Philipsen čakal na končno odločitev, je zraven pristopil slovenski kolesarski as Tadej Pogačar. Slovenca je zanimalo, kaj se dogaja in skupaj z izbranko belgijskega kolesarja pogledal posnetek.

Ko je postalo jasno, da je Philipsen postal zmagovalec, je Pogačar spet nekaj puščic usmeril proti van Aertu iz Jumbo Visme: "Enostavno ni imel dovolj močnih nog," je komentiral Slovenec.

Značke: pogačar, van-aert, tour

Članki iz rubrike