Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ue
ue
1 23.04.2023 21:18:17

Prva fotografija Pogačarja po operaciji! #TamauPogi pokazal poškodovano roko in dva prsta .. (foto)

Profimedia
Tadej Pogačar je popoldan prestal operacijo leve roke.

Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar je uspešno prestal operacijo zapestja v Genku, potem ko je padel na dirki Liege-Bastogne-Liege, je na družbenih omrežjih sporočilo njegovo moštvo UAE Team Emirates. V ponedeljek bo odpotoval domov, bržčas v Monako, za zdaj pa še ni jasno, kako bo to vplivalo na priprave na dirko po Franciji.

Tour se bo začel 1. julija, 14. junija pa dirka po Sloveniji, ki jo ima prav tako v načrtu slovenski as. Pogačarja po uspešnem posegu v Genku zagotovo čaka več tednov okrevanja. Kako dolgo bo moral najboljši kolesar svetovne lestvice počivati, pa še ni jasno. Časovnice okrevanja namreč njegova ekipa na družbenih omrežjih ni razkrila.



Kolesar s Klanca pri Komendi je padel po 84,5 km dirke, potem ko je pred njim na spustu na luknjičasti cesti razneslo gumo Dancu Mikkelu Honoreju. Oba sta zaradi poškodb predčasno končala 109. preizkušnjo Liege-Bastogne-Liege.

Pogačarja so najprej z ekipnim avtomobilom odpeljali v bolnišnico. Tam so ugotovili zlom dveh kosti v levem zapestju. Njegovo moštvo je objavilo tudi prvo fotografijo po operaciji, na kateri je slovenski zvezdnik videti kar dobre volje in je z dvignjenima dvema prstoma v zrak sporočal 'victory' oziroma zmaga.

Članki iz rubrike