oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ku
ku
1 10.03.2023 08:41:18

Zakaj ima neobrite noge? Roglič iskreno povedal, kaj se dogaja, to so čakali vsi: Zdaj bom moral to narediti!

Primož Roglič se ni mogel izogniti vroči temi.

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je zmagovalec četrte etape na dirki od Tirenskega do Jadranskega morja. Na trasi od Greccia do Tortorete (218 km) je slavil v sprintu na zadnjem vzponu, ciljno črto pa je prečkal pred Francozom Julianom Alaphilippom in Britancem Adamom Yatesom.


"Naš načrt je bil, da dirkamo na zmago, sam pa nisem bil v prvem planu. Ob normalnem poteku smo imeli pripravljen načrt za Van Aerta, ampak na žalost je padel. Sam sem imel v tistem trenutku srečo, ker sem bil bolj na strani in se padcu izognil. Hitro smo spremenili načrt in se vseeno podali na zmago," je v prvi izjavi dejal Kisovčan in dodal: "Vedno je lepo zmagati, res je fantastično videti, kako sem okreval. Trdo smo garali za to in veliko žrtvovali, vsi okoli mene in v družini. Vesel sem, da sem nazaj in uživam v kolesarjenju."

Seveda pa se ni mogel izogniti eni najbolj vročih tem na družabnih omrežjih v povezavi z njim. Precej govora je bilo o njegovih neobritih nogah, kar je za vrhunskega kolesarja sila nenavadno. Zdaj je končno spregovoril na to temo in pojasnil, zakaj tako. "Rekel sem, da si bom obril noge, ko bom zmagal na vsaj na eni etapi. Zdaj bom moral to narediti. Ampak po šestih mesecih je lažje o tem govoriti, kot pa dejansko to narediti. Kar nekaj časa mi bo vzelo, da bom obril vse dlake in se rešil tega kosmatega nereda," je vse radovedneže potešil Roglič.

Značke: roglič, primož

Članki iz rubrike