milena Svet24.si

Mirnopečanka Milena po 17 letih življenja in ...

Foto 1_Pivi »Oma« in »Opa« Svet24.si

Dunajski upokojenci varijo svoje pivo

1672834151-strokovzavarovanje-0001-1672834105595 Necenzurirano

Zakaj vse posle v zdravstvu dobiva isti gradbinec

polona frelih yt Reporter.si

Neverjetno stališče proruske slovenske ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

Angelina Jolie in David Mayer de Rothschild Odkrito.si

Angelina Jolie - Zapletla se je z Rothschildom!

georgina rodriguez Ekipa24.si

Srhljivo razkritje Ronaldove izbranke: "Mali Angel...

ku
ku
3 27.09.2022 11:39:21

Incident v hotelu posnet na kamero! Najstnici trkali na njegova vrata, nato mu je prekipelo! (video)

Nizozemski kolesar Mathieu van der Poel, ki je bil v nedeljo med favoriti za odličja na cestni dirki na svetovnem prvenstvu v avstralskem Wollongongu, je na sodišču priznal krivdo za napad na mladoletni osebi v noči na dirko. Za kazen je moral plačati okrog 1000 evrov, v ponedeljek pa se je vrnil v domovino.

Sedemindvajsetletni Nizozemec je bil eden od glavnih favoritov za cestno dirko poleg Belgijcev Wouta Van Aerta in Remca Evenepoela ter Slovenca Tadeja Pogačarja.

Po aretaciji v noči na dirko so ga policisti sicer izpustili po plačilu varščine in je začel dirko, a je po slabih 35 km odstopil.

V hotelu se je zapletel v spor s 13- in 14-letnico, ki sta večkrat trkali na njegova vrata v hotelu, je bilo zapisano v poročilu policije iz Novega južnega Walesa. Nizozemec je med sporom odrinil najstnici. Ena od njiju je utrpela lažjo poškodbo roke ob udarcu ob steno, druga pa je padla po tleh. Hotelsko osebje je bilo priča dogodku in je kasneje poklicalo policijo."Drži, imeli smo manjši spor. Šlo je za glasne sosede, tu pa so, kar se tega tiče, zelo strogi," je dejal Van der Poel novinarjem po dirki, v javnost pa je prišel tudi posnetek, ki ga je s svojim mobilnikom posnela ena od deklet.

"Spat sem šel zgodaj, mladini pa se je zdelo primerno, da neumorno trka na moja vrata. Po nekaj ponovitvah sem imel vsega dovolj, obenem nisem najbolj prijazno dejal, naj nehata. Hotel je poklical policijo, odpeljali so me, vrnil pa sem se šele okoli četrte ure zjutraj," je še dodal.

To je kasneje potrdila tudi avstralska policija. Ta je Nizozemca aretirala v hotelu Grand Parade Brighton-Le-Sands v Sydneyju, kjer je bila nastanjena nizozemska reprezentanca.

Članki iz rubrike