stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
13 25.01.2022 19:37:48

UF, navijači PRIMOŽA ROGLIČA tega raje NE BERITE!!!

Reuters
Kontroverzno razmišljanje enega najbolj priznanih športnih direktorjev.

Debato na twitterju je sprožil priljubljeni profil La Flamme Rouge. "Tretja zaporedna zmaga za Pogačarja ali pa ga lahko kdo zaustavi na letošnjem La Grande Boucle?" se je glasilo vprašanje.

Med prvimi se je oglasil Jonathan Vaughters, nekdanji kolesar, danes pa vodja world tour ekipe EF Education–EasyPost. In podal mišljenje, ki se ni ravno dopadlo pristašem Primoža Rogliča. "Edina dva, ki imata možnost, sta Egan Bernal in Jonas Vingegaard. Vse ostalo je, kot pravijo, rabarbara."



Ko ga je nekdo pobaral kaj pa Roglič, je Vaughters odvrnil: "On je kot Sean Kelly moderne ere. Lahko zmaga vsako dirko. Razen Toura."

V nadaljevanju debate je malce konkretneje pojasnil svoje stališče. "Če želite vedeti logiko, vse skupaj je precej preprosto. TdF se začne na Danskem. In gre čez granitne kocke. Bočni veter plus tlakovci bodo igrali veliko vlogo. Pogačar je naravni kolesar. Okreten. Sproščen. Roglič je atlet. Ampak trd na kolesu. Velikokrat pade. To ni dobro za tlakovce, s starostjo pa se vse skupaj še poslabša. Ne vem, zakaj vsi ti čudaki na Twitterju mislijo, da sramotim njegovo družinsko zapuščino ali karkoli drugega. To je samo objektivno razmišljanje. Poglejte, Tony Rominger je bil izjemen kolesar. Veliko boljši kot sem bil sam kadarkoli. V tem ni sramote."

Članki iz rubrike