tuna bar, morje, madžari Svet24.si

Orban je sanjal o madžarskem Jadranu! To mu ...

kobranka, peskovnik, pasching Svet24.si

V peskovniku v vrtcu je zasikala kobranka

sds Necenzurirano

To so financerji SDS iz državnega gospodarstva

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

španska-kraljica-letizia Odkrito.si

Španska kraljica Letizia s svojim golim trebuhom ...

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

nu
nu
13 25.01.2022 19:37:48

UF, navijači PRIMOŽA ROGLIČA tega raje NE BERITE!!!

Reuters
Kontroverzno razmišljanje enega najbolj priznanih športnih direktorjev.

Debato na twitterju je sprožil priljubljeni profil La Flamme Rouge. "Tretja zaporedna zmaga za Pogačarja ali pa ga lahko kdo zaustavi na letošnjem La Grande Boucle?" se je glasilo vprašanje.

Med prvimi se je oglasil Jonathan Vaughters, nekdanji kolesar, danes pa vodja world tour ekipe EF Education–EasyPost. In podal mišljenje, ki se ni ravno dopadlo pristašem Primoža Rogliča. "Edina dva, ki imata možnost, sta Egan Bernal in Jonas Vingegaard. Vse ostalo je, kot pravijo, rabarbara."Ko ga je nekdo pobaral kaj pa Roglič, je Vaughters odvrnil: "On je kot Sean Kelly moderne ere. Lahko zmaga vsako dirko. Razen Toura."

V nadaljevanju debate je malce konkretneje pojasnil svoje stališče. "Če želite vedeti logiko, vse skupaj je precej preprosto. TdF se začne na Danskem. In gre čez granitne kocke. Bočni veter plus tlakovci bodo igrali veliko vlogo. Pogačar je naravni kolesar. Okreten. Sproščen. Roglič je atlet. Ampak trd na kolesu. Velikokrat pade. To ni dobro za tlakovce, s starostjo pa se vse skupaj še poslabša. Ne vem, zakaj vsi ti čudaki na Twitterju mislijo, da sramotim njegovo družinsko zapuščino ali karkoli drugega. To je samo objektivno razmišljanje. Poglejte, Tony Rominger je bil izjemen kolesar. Veliko boljši kot sem bil sam kadarkoli. V tem ni sramote."

Članki iz rubrike