Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 27.11.2021 12:01:53

Uf, POSTAJA VROČE! Roglič in Pogačar prejela JASNO OPOZORILO! Mu kdo verjame?

Profimedia
"Vsekakor sta premagljiva."

Še vedno ni povsem jasno, kje bo kariero v prihodnji sezoni nadaljeval izkušeni valižanski kolesar Geraint Thomas. Zmagovalec dirke po Franciji iz leta 2018 zaenkrat ostaja član Ineosa, a podaljšanja pogodbe zaenkrat ni bilo. Dogovor naj bi bil sicer le vprašanje časa, saj so ostale ekipe v večini popolnjene.
Na letošnjem Touru je Valižan s padci hitro izpadel iz boja za skupno zmago, njegova ekipa pa je ob odličnih Slovencih znova ostala praznih rok. V nedavnem intervjuju se je Thomas, ki je maja dopolnil 35 let, dotaknil tudi prevlade Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča.


"Pogačar in Roglič sta v tem trenutku merilo, ki ga skušamo ujeti. Njuni ekipi se ves čas izboljšujeta, kar žene naprej tudi ostale. Vsekakor sta premagljiva. Šport se nenehno razvija in spreminja. Od opreme do treningov in prehrane," je povedal Thomas.

Njegovo 'svarilo' Slovencema so v tujini pospremili s smehom. "Geraint niti slučajno ni na njuni ravni.", "Dober kolesar je, a je izzivanje Slovencev izven njegovega dosega.", "Premagata lahko le drug drugega, to je vse," so se vrstili komentarji na intervju.

Članki iz rubrike