mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 16.10.2021 09:33:44

Pogačar je IZGUBIL POTNI LIST! Kar je sledilo, pa je NAVDUŠILO VSE! In pokazalo, KAKŠEN TIP JE!

Profimedia
Izjemno zanimivo razkritje zdaj že bivšega športnega direktorja ekipe Emirates.

Allen Pieper se je ta mesec umaknil s položaja zaradi vnovičnega boja z rakom, zdaj pa je spregovoril v obsežnem pogovoru za Sporta, ki ga v celoti najdete na tej povezavi. Med drugim pa je povedal, kako je na pripravah v Avstraliji spoznal Pogačarja in kako je njegov značaj spoznal ob najbolj neverjeten dogodku, ki sam po sebi sicer ni šel na roko slovenskemu šampionu. Ko bi se namreč moral vrniti iz Avstralije domov, si je Tadej zakuhal hudo težavo. 

"Na dan, ko bi morali odpotovati iz Avstralije, spomnim se, da bi ob 13. uri morali zapustiti hotel in se odpraviti na letališče, sam pa sem razmišljal, da bi dopoldne preživel na plaži, me je zjutraj čakalo Tadejevo sporočilo: Izgubil sem potni list," je Peiper pripovedoval za Sportal. "Joj, v Avstraliji je bil državni praznik, vse je bilo zaprto … K sreči imam nekaj prijateljev, ki so mi pomagali, da smo uredili dokumente. Rezerviral sem mu hotelsko sobo, zamenjal letalsko karto." 

In Peiper je nadaljeval: "Zakaj to pripovedujem? Ker me je najbolj presenetilo to, da ob vsem tem ni zganjal nobene panike. Vsak drugi tako mlad fant jo verjetno bi. Verjetno bi jokal in paničaril, ker ne more domov. No, Tadej tega ni počel in takrat sem vedel, da se očitno zelo dobro znajde v kaotičnih in stresnih situacijah." Kar je v nadaljevanju njunega sodelovanja seveda tako zelo dobro kazal na dirkah. In kaže praktično ves čas ter bi moral po vseh napovedih še vrsto let.  

Članki iz rubrike