jamie liang Svet24.si

Policistka s krvjo zapečatila ljubezenski ...

cileueur, zahodna-java, indonezija, reševalna-akcija Svet24.si

Držali so se za roke … 11 otrok utonilo med ...

kokain, azori, zaseg Svet24.si

FOTO: Na jadrnici prevažala tone kokaina

janez jansa bobo Reporter.si

Janez Janša – čista esenca avtoritete (KOMENTAR)

rajko jansa Necenzurirano

Tudi dobavitelj medalj za veterane pozna Rajka ...

ambrož in nina 2 Njena.si

Ambrožev oče o Nini: Prehitra ljubezen včasih ...

sveca Ekipa24.si

Slovenski klub žaluje! Poslovil se je dolgoletni ...

NU
NU
0 12.10.2021 20:37:27

Pred PRIMOŽEM ROGLIČEM eden NAJPOMEMBNEJŠIH DNI V ŽIVLJENJU!

Domen Jančič
Slovenskemu kolesarskemu šampionu Primožu Rogliču so v domačem Zagorju ob Savi pripravili sprejem ob koncu nadvse uspešne sezone. S tamkajšnjim županom Matjažem Švaganom sta v Kisovcu, pri Primoževem spominskem mostu, položila temeljni kamen za nadaljevanje gradnje skoraj 10-kilometrske kolesarske steze, ki se bo imenovala po Primožu Rogliču.

V Zagorju ob Savi je bilo bučno in zabavno, je poročala TV Slovenija. Za glasbo so poskrbeli rockerji iz skupine Big Foot Mama in pihalni orkester, slovenski as pa je na sprejemu povedal: "Super! Kaj naj rečem? Kot sem prej opisal, mogoče so v tem trenutku malo mešani občutki, ker živimo v časih, ki si jih nihče med nami ni želel, po drugi strani pa je vedno dobrodošlo, če si lahko razlog za veselje. Ko vidiš takšno množico ljudi, ki navija zate, te podpira, je vedno lepo."

Za njim je še ena pestra sezona, ko je bil znova živ dokaz tiste fraze, da ni važno kolikokrat padeš, temveč, da se vedno znova pobereš. »Še enkrat hvala za vso podporo. V težkih trenutkih je vsaka podpora dobrodošla. Nič, gremo naprej, vedno ostajamo optimisti, vedno se borimo. Skratka z dvignjeno glavo novim izzivom naproti.«

Na nove kolesarske izzive, na dirke bo sicer skupaj z nami/vami moral počakati. Kolo bo vsaj nekaj časa postavljeno v kot, zdaj namreč sledi polnjenje baterij, že v petek pa ga čaka nov velik korak na življenjski poti. Z življenjsko sopotnico Loro Klinc bosta namreč stopila pred oltar.

Značke: kolesarstvo, sprejem

Članki iz rubrike