favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

NU
NU
0 12.10.2021 20:37:27

Pred PRIMOŽEM ROGLIČEM eden NAJPOMEMBNEJŠIH DNI V ŽIVLJENJU!

Domen Jančič
Slovenskemu kolesarskemu šampionu Primožu Rogliču so v domačem Zagorju ob Savi pripravili sprejem ob koncu nadvse uspešne sezone. S tamkajšnjim županom Matjažem Švaganom sta v Kisovcu, pri Primoževem spominskem mostu, položila temeljni kamen za nadaljevanje gradnje skoraj 10-kilometrske kolesarske steze, ki se bo imenovala po Primožu Rogliču.

V Zagorju ob Savi je bilo bučno in zabavno, je poročala TV Slovenija. Za glasbo so poskrbeli rockerji iz skupine Big Foot Mama in pihalni orkester, slovenski as pa je na sprejemu povedal: "Super! Kaj naj rečem? Kot sem prej opisal, mogoče so v tem trenutku malo mešani občutki, ker živimo v časih, ki si jih nihče med nami ni želel, po drugi strani pa je vedno dobrodošlo, če si lahko razlog za veselje. Ko vidiš takšno množico ljudi, ki navija zate, te podpira, je vedno lepo."


Za njim je še ena pestra sezona, ko je bil znova živ dokaz tiste fraze, da ni važno kolikokrat padeš, temveč, da se vedno znova pobereš. »Še enkrat hvala za vso podporo. V težkih trenutkih je vsaka podpora dobrodošla. Nič, gremo naprej, vedno ostajamo optimisti, vedno se borimo. Skratka z dvignjeno glavo novim izzivom naproti.«

Na nove kolesarske izzive, na dirke bo sicer skupaj z nami/vami moral počakati. Kolo bo vsaj nekaj časa postavljeno v kot, zdaj namreč sledi polnjenje baterij, že v petek pa ga čaka nov velik korak na življenjski poti. Z življenjsko sopotnico Loro Klinc bosta namreč stopila pred oltar.

Značke: kolesarstvo, sprejem

Članki iz rubrike