Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
89 31.07.2021 12:31:28

UHHHH KAKŠNA ČAST! Slovenski junak vseh junakov PRIMOŽ ROGLIČ dobil prav posebno priznanje! TAKO, ki ga boste HOTELI IMETI TUDI VI! (foto)

alesfevzer.com
Zlata kolajna slovenskega junaka olimpijskih iger kolesarja Primoža Rogliča ima v slovenski športni zgodovini prav posebno mesto.

V Pivovarni Laško tudi velikem sponzorju slovenskega športa in Slovenskega olimpijskega komiteja so pripravili prav posebno presenečenje. Po Rogličevi zlati kolajni v vožnji na čas na olimpijskih igrah v Tokiu so se hitro zganili in Primožu v čast so se poklonili s pivom, ki so ga poimenovali Zlatoroglič.

Za marketing Magazin je Maja Mežan, vodja blagovne znamke Laško, povedala, da se je ideja za Zlatorogliča porodila interno, ko je takoj po kronometru po vsej Sloveniji odmevalo 'zlato ima Roglič'. "Če smo konkretni, je ta besedna zloženka kanila v glavo našemu vodji blagovne skupine Laško Urbanu Krambergerju. Potem je bila potrebna samo še hitra oblikovalska reakcija, da smo ujeli trenutek, ki bo šel v zgodovino naše države. V redni prodaji tega piva sicer ne bo, bomo pa zagotovili, da en 'sixpack' Zlatorogliča zagotovo pride v roke tistemu, ki je zanj najbolj zaslužen, torej samemu Primožu Rogliču,« je za MM pojasnila Mežanova, ki je dodala, da Pivovarna Laško že od začetka olimpijskih iger diha skupaj z našimi športniki: »Vsakemu od slovenskih športnikov smo v Tokio poslali personalizirane pločevinke z lepimi željami."


Kot dodaja, Pivovarna Laško že od začetka olimpijskih iger diha skupaj z našimi športniki. »Še več, še pred tem smo vsakemu izmed njih v Tokio poslali personalizirane pločevinke z željami.«

Članki iz rubrike