jezero-peruća, dominik-branimir-bilobrk Svet24.si

FOTO: Upanje ugasnilo, na globini 27 metrov ...

franc jurša Svet24.si

Zakaj se je Jurša umaknil izpred oči javnosti? ...

MIHA Korsika KOLUMNA Svet24.si

Vzporedne normalnosti

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

STA
STA
0 30.07.2021 10:05:15

Nagrada VSEH NAGRAD! Nova potrditev, da je res PRAVI ZVEZDNIK, to je novica, ki OSUPNE!

Profimedia
Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji Tadej Pogačar je sodelovanje s klubom UAE Team Emirates podaljšal do leta 2027. Novico o podaljšanju sodelovanja z dobitnikom bronaste medalje na olimpijski cestni preizkušnji je na spletni strani objavil kolesarski klub s sedežem v Združenih arabskih emiratih.

Danes 22-letni Pogačar se je ekipi UAE Team Emirates pridružil leta 2019 in od takrat zmagal na 29 profesionalnih dirkah, med drugim je lani in letos dobil Tour de France ter letos tudi spomenik Liege-Bastogne-Liege.

Slovenec je že po osvojitvi bronaste olimpijske medalje napovedal, da odhaja v ZAE, kjer mu je Matar Suhail Al Jabuni Al Daheri, predsednik oddelka Emirates, čestital za doseženo, obenem pa je s slovenskim zvezdnikom, ki je imel že pred tem sklenjeno sodelovanje do konca leta 2026, to še dodatno podaljšal."Veseli smo, da bo Tadej tudi v prihodnjih letih z nami. Tadej pomembno prispeva k temu, da ljudje tu v ZAE drugače razmišljajo in gledajo na kolesarstvo. Zelo smo ponosni nanj in na vse, kar je ekipa dosegla."

"Zelo sem vesel, da sem lahko z ekipo še podaljšal sodelovanje in bom ostal tu v prihodnjih letih. Tu se počutim kot doma, smo kot nekakšna velika družina. Ta ekipa mi ustreza. Veliko srečo imam, ker tu nisem našel le sotekmovalcev, ampak tudi prijatelje. Veselim se prihodnjih let in tega, kar prinašajo. Upam, da nam bodo prinesla še več uspehov in da bo veliko ljudi zaradi nas začelo kolesariti," je ob podpisu dejal kolesar s Klanca pri Komendi.

Članki iz rubrike