pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ku
ku
0 16.07.2021 17:06:48

Matej Mohorič BREZ ZADRŽKOV! Z dvema, a še KAKO ZGOVORNIMA GESTAMA proslavil novo etapno ZMAGO! (video)

Profimedia
Matej Mohorič je danes dobil 19. etapo Dirke po Franciji.

Mohorič je 26 kilomtrov pred ciljem trase od Mourenxa do Libourna (207 km) se je "odlepil" od 20 ubežnikov, ki jim je glavnina prepustila boj za etapno zmago.

To je bila tretja zaporedna etapna zmaga na Touru, v zadnjih dveh dneh smo namreč spremljali še dve zmagi Tadeja Pogačarja, ki je ostal v rumenem.

Mohorič, za katerega je bila to druga etapna zmaga na letošnji Dirki po Franciji, je kakšen kilometer pred ciljem dokončno zmagovito dvignil pest v zrak in se nasmehnil, ob prihodu v cilj pa zmago proslavil tudi s posebnima gestama.

Najprej je svoj kazalec položil na ustnice, nato pa je nakazal še zaprta usta, še prej pa pokazal na svoj dres, na napis Bahrain Victorious.

S tem je verjetno želel še enkrat "utišati" vse, ki v njegovo moštvo dvomijo oziroma dvomijo v njegovo "čistost". Bahrain Victorious so namreč v sredo v hotelu obiskali policisti in preiskali hotel in moštveni avtobus.

Francoska policija je pozneje potrdila, da je v ekipi Bahrain Victorious začela predhodno preiskavo zaradi domnevnih obtožb glede dopinga.

Po zmagi je spregovoril tudi o tem."V zaključku sem razmišljal predvsem o tem, kako sem se dva večera nazaj počutil kot kriminalec, ko nas je obiskala policija. Po eni strani je dobro, da so nas obiskali, saj to pomeni, da obstaja nadzor v kolesarski karavani in da pregledujejo ekipe. Po drugi strani pa sem razočaran nad sistemom, saj ni ravno prijetno, ko pridejo policaji v sobo in začnejo pregledovati zasebne stvari, kot so fotografije družine, sporočila,"je še dodal zmagovalec današnje etape.

Članki iz rubrike