bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

Natalija Bratkovič Njena.si

Voditeljica Kmetije pokazala umetnico iz zakulisja...

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

ku
ku
0 11.06.2021 20:39:14

HUDE DOPINŠKE OBTOŽBE! Kot UMAZANO dogajanje na začetku stoletja! To je SRAMOTA! Slovenec se TAKOLE brani!

profimedia.si
V francoskem Le Parisienu so dvignili veliko prahu z objavo dopinških obtožb dveh neimenovanih oseb, eden od njiju je vodja ene od francoskih ekip.

MMC je v Slovenijo prenesel besede, ki na kolesarstvo mečejo slabo luč. “To je sramota. Kako naj grem do sponzorjev in jim povem, da dopinga v kolesarstvu ni več? Moštvo Bahraina je vedno bolj povezano s škandali,” je eden od neimenovanih sogovornikov Le Parisiena obtožil moštvo Bahrain Meride, ker mu ni jasno, kako lahko dosega takšne rezultate. Izpostavil je 2. mesto Damiana Carusa na dirki po Italiji, 2. mesto Jana Tratnika na peklenski etapi na Zoncolan in dirkanje Marka Paduna na dirki po Dofineji, kjer je Ukrajinec dvakrat zmagal.

“Počutimo se kot idioti. Da fant zdrži na La Plagne, zakaj ne? Ampak – naslednji dan se ni skrival. Vse to spominja na umazano dogajanje na začetku stoletja. A dokler nimaš dokazov, molčiš ...” je pristavil drugi anonimnež.

Pri MMC-ju so se zadevo odločili preveriti pri Milanu Erženu, enemu glavnih ljudi ekipe Bahrain Merida. "Ne zanima me, kaj govori neki športni direktor. Reče lahko kar koli. Opravljamo svoje delo, veliko smo vložili v to ekipo, v kolesarje, trenerje, kampe za trening in prehrano. Slej ko prej morajo priti rezultati. Sledimo nasvetom Roda Ellingwortha, veliko nas je naučil in 110-odstotno sem prepričan, da ne kršimo pravil. Ne vem, kaj je pri nas sumljivega, imamo tudi iste dopinške kontrole kot drugi," je povedal.

Članki iz rubrike