Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 11.06.2021 20:39:14

HUDE DOPINŠKE OBTOŽBE! Kot UMAZANO dogajanje na začetku stoletja! To je SRAMOTA! Slovenec se TAKOLE brani!

profimedia.si
V francoskem Le Parisienu so dvignili veliko prahu z objavo dopinških obtožb dveh neimenovanih oseb, eden od njiju je vodja ene od francoskih ekip.

MMC je v Slovenijo prenesel besede, ki na kolesarstvo mečejo slabo luč. “To je sramota. Kako naj grem do sponzorjev in jim povem, da dopinga v kolesarstvu ni več? Moštvo Bahraina je vedno bolj povezano s škandali,” je eden od neimenovanih sogovornikov Le Parisiena obtožil moštvo Bahrain Meride, ker mu ni jasno, kako lahko dosega takšne rezultate. Izpostavil je 2. mesto Damiana Carusa na dirki po Italiji, 2. mesto Jana Tratnika na peklenski etapi na Zoncolan in dirkanje Marka Paduna na dirki po Dofineji, kjer je Ukrajinec dvakrat zmagal.

“Počutimo se kot idioti. Da fant zdrži na La Plagne, zakaj ne? Ampak – naslednji dan se ni skrival. Vse to spominja na umazano dogajanje na začetku stoletja. A dokler nimaš dokazov, molčiš ...” je pristavil drugi anonimnež.

Pri MMC-ju so se zadevo odločili preveriti pri Milanu Erženu, enemu glavnih ljudi ekipe Bahrain Merida. "Ne zanima me, kaj govori neki športni direktor. Reče lahko kar koli. Opravljamo svoje delo, veliko smo vložili v to ekipo, v kolesarje, trenerje, kampe za trening in prehrano. Slej ko prej morajo priti rezultati. Sledimo nasvetom Roda Ellingwortha, veliko nas je naučil in 110-odstotno sem prepričan, da ne kršimo pravil. Ne vem, kaj je pri nas sumljivega, imamo tudi iste dopinške kontrole kot drugi," je povedal.

Članki iz rubrike