Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Pixabay Manfred Richter Jajca Odkrito.si

Ali pravilno shranjujete jajca?

Tina Gorenjak Njena.si

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah

nu
nu
0 08.04.2021 12:55:34

Nova huda afera: Osramočena kolesarska legenda spet preživlja težke čase, to so hude obtožbe!

Profimedia
V družini legendarnega kolesarja Lancea Armstronga je spet precej burno.

Osramočeni nekdanji kolesarski zvezdnik Lance Armstrong se je spet znašel v središču pozornosti zaradi škandala, ki pa ga tokrat ni zakuhal sam. Najstarejšega sina upokojenega ameriškega kolesarja je prijela policija, obtožbe pa zelo hude. Danes 21-letni Luke naj bi pred tremi leti posilil takrat 16-letno dekle, ki ima zaradi tega dogodka še danes hude psihične težave.

Zgodilo naj bi se na neki zabavi v Teksasu, prijavila pa ga je šele lanskega novembra. Luke je bil ob plačilu varščine že izpuščen na prostost, oglasili pa so se njegovi odvetniki, ki trdijo, da je šlo za sporazumen spolni odnos, saj sta bila najstnika takrat že več mesecev v ljubezenskem razmerju.

"Kar se je zgodilo v srednji šoli pred tremi leti, ni bil zločin. Šlo je za sporazumen odnos med dvema mladima osebama, ki danes živita vsak svoje življenje. Do te obtožbe ne bi smelo priti, sploh pa ne po treh letih," so dejali Lukovi zagovorniki, medtem ko je zgodba dekleta nekoliko drugačna. Policiji je rekla, da je bila v času dogodka pijana, zaradi česar je klicala fanta in ga prosila, ali jo lahko pelje domov. Prebudila naj bi se pri njem doma, ostalega dogajanja pa se ne spomni. Kaj se je zgodilo, naj bi ji pozneje povedal on sam.

Članki iz rubrike