mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 22.01.2021 14:29:35

ROGLIČ predstavil cilje za 2021, vsi pa govorijo le o o tem, kaj je naredil njegov SINČEK LEV! (video)

Nizozemsko kolesarstvo moštvo Jumbo-Visma je razkrilo načrte za sezono 2021. Glavni cilj ostaja osvojitev Dirke po Franciji na čelu s kapetanom Primožem Rogličem.

Slovenski kolesarski as je na spletni predstavitvi ekipe sam spregovoril o ciljih za prihajajočo sezono, v kateri pa ne bo branil zmage na Vuelti. Namesto dirkanja po španskih cestah bo zadnji del sezone Roglič začel v Kanadi na velikih nagradah Quebeca in Montreala ter ga končal s trojčkom italijanskih enodnevnih preizkušenj, Dirko po Emiliji, VN Beghelli in Dirko po Lombardiji.

Tekmovalno leto 2021 bo odprl 7. marca na etapni dirki Pariz–Nica, preden ga bo pot najprej odpeljala v Baskijo na tamkajšnjo večetapno preizkušnjo, kasneje pa še proti spomladanskim klasikam. V drugi polovici aprila se bo namreč udeležil dirk Amstel Gold, Valonske puščice, branil pa bo tudi zmago na sloviti klasiki LiegeBastogneLiege. "Načrt je, da na Tour vsi pridemo v najboljši možni formi. Potem bomo videli, kako bo šlo in kdo bo na koncu najmočnejši. Zares pomembno bo analizirati traso, kot smo to počeli v preteklih letih. Nisem še odpeljal tras kronometrov ali drugih etap, seveda pa bom to storil v nadaljevanju sezone in se nanje kar najbolje pripravil," je dejal Roglič, ki je zaradi samoosamitve po stiku z okuženo osebo preventivno ostal v Monaku. Po Touru, na katerem bo poskušal izboljšati lansko drugo mesto, ko ga je v predzadnji etapi na kronometru prehitel rojak Tadej Pogačar, ga čaka še nastop na olimpijskih igrah v Tokiu. 

Pravi mali zvezdnik Rogličeve predstavitve pa je postal njegov sinček Lev, ki se je med očetovim pogovorom zbudil in se prisrčno stisnil k njemu.

roglic lev 1

Članki iz rubrike