Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
2 30.09.2020 09:49:46

Saj to je neverjetno! Za van Aertov poraz ni kriv ROGLIČ, temveč ... POGAČAR?!

Profimedia
Cestna dirka na svetovnem prvenstvu še vedno buri duhove.

Kljub temu, da je bilo veliki večini športnih navdušencev jasno, kaj se je dogajalo v zaključku nedeljske cestne dirke na svetovnem prvenstvu, so Belgijci zelo ostro napadli Primoža Rogliča, češ da je on glavni krivec za to, da Belgijec Wout van Aert ni prišel do zlata. Da bi mu moral kot moštveni kolega pri Jumbo-Vismi pomagati, ga povleči, pa čeprav je bilo jasno, da Roglič nima moči za kaj več kot za šesto mesto. 

Po izbruhu nekaterih kolesarskih strokovnjakov in komentatorjev v Belgiji se je med drugim Rogliču v bran postavil tudi van Aert, zdaj pa se je na Twitterju oglasil tudi znameniti kolesarski profil La Flamme Rouge, ki je celotni (nesmiselni) zgodbi dodal novo razsežnost. Zapisali so namreč, da če je kateri od Slovencev res kriv za to, da ni zmagal Belgijec, je to Tadej Pogačar

Kako, prosimo? "Alaphilippe je dolžan Pogačarju dati za pivo. Njegov napad je prisilil Belgijce v dodatno delo ter oslabil njihovo ekipo. Van Aert je tako sam moral odgovarjati na napade pred začetkom vzpona, pri čemer je porabil tisto energijo, ki mu je je nato zmanjkalo v zaključku."

Članki iz rubrike