stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
15 25.09.2020 11:09:20

Brez zadržkov in V GLAVO! Pogačarjeva mama ostro nad očitke, da si je Tadej pomagal z DOPINGOM: Poglejte ...

Mama Tadeja Pogačarja je brez zadržkov odgovorila vsem tistim, ki pravijo, da si je slovenski kolesarski šampion do zmage na Touru pomagal z nedovoljenimi poživili.

Tadej Pogačar je nova kolesarska zvezda. Z zmago na preteklem Touru se je izstrelil med zvezde, kot njegovi predhodniki, pa se je moral tudi on med in po Dirki po Franciji otepati očitkov, da si je pomagal z nedovoljenimi poživili. Na spletu je zakrožila celo fotografija njegove roke, na kateri naj bi bila zelo dobro vidna pika na žili, njegova mama pa je odločno odgovorila na tovrstne očitke.

"Namigovanja so se na družbenih omrežjih pojavila že prej. Na roki naj bi se mu videla majhna pika, česar midva sicer nisva videla. Ljudje božji, on gre tudi na doping kontrolo, iz žile mu jemljejo kri. Te naše fante ves čas vzgajajo v 'antidopinški' miselnosti. Od 12. leta dalje so vsako leto podpisovali protidopinško prisego. Ne vem, zakaj bi zdaj, kar naenkrat, ko je še tako mlad in še ni imel bremena rezultata, vzel karkoli prepovedanega. Morda se pri kolesarjih v zatonu, ko ne morejo več dosegati vrhunskih rezultatov, lahko pojavi želja po prepovedanih substancah. Sploh pa ne vem, ali si dandanes sploh kdo drzne vzeti doping, ko pa so kontrole praktično vsakodnevne," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN pojasnila Marjeta.

Značke: pogačar, kolesarstvo

Članki iz rubrike