astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

ku
ku
2 16.09.2020 17:55:41

UH, EKSPLOZIVNA IZJAVA! Kaj sta Roglič in Pogačar povedala takoj pa UBIJALSKI etapi!

Profimedia
Neverjeten boj, v katerem sta se izkazala tudi oba Slovenca. Na eni najtežjih etap v zgodovini Toura sta ubranila prvo in drugo mesto v skupnem seštevku.

Etapo je dobil Kolumbijec Miguel Angel Lopez, ki zdaj grozi obema Slovencema.

Na koncu je bil nosilec rumene majice Primož Roglič vseeno zadovoljen: "To je bila noro zahtevna etapa. Zadnji trije, štirje kilometri so bili brutalni. Res si zadovoljen, ko prideš do cilja. Za nas je bil to dober dan. Seveda nisem zmagal, bil sem drugi, ampak po drugi strani sem pridobil nekaj časa v generalni razvrstitvi, zato je občutek vseeno lep. Nikoli ni dovolj. Ko si spredaj pet minut, si jih želiš deset, ko jih imaš deset, bi jih želel še več. Vseeno je bolje imeti 57 sekund prednosti, kot da bi bil toliko časa zadaj, zato sem vesel. V etapi ne moreš nikoli vedeti, kako bo. Moram biti pripravljen, in ko se pojavi priložnost, jo moram izkoristiti. In to sem tudi storil. Do konca je še nekaj težkih etap in marsikaj se lahko še zgodi. Borili se bomo do konca!"

Tadej Pogačar je v zadnjih metrih izgubil nekaj sekund v primerjavi z Rogličem, pa vendar ni bil preveč razočaran. Zdaj nosi tako pikčasto kot belo majico na Touru: "Zadovoljen sem s svojo predstavo. Težak dan je bil. Dirka je eksplodirala v zadnjih kilometrih. Še vedno imam dosegljiv zaostanek za Rogličem in borili se bomo do konca. Na koncu je bilo zame zelo težko. Ena najtežjih etap, ki se jih do zdaj vozil. Še vedno je moj cilj rumena majica, če pa ne bo šlo, bom zadovoljen tudi s tem, kar imam."

Značke: tour, pogačar, roglič

Članki iz rubrike