podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
0 15.08.2020 21:45:50

Roglič po padcu v bolečinah, a naj bi nastopil na zadnji etapi

Profimedia
Nastop slovenskega kolesarskega zvezdnika Primoža Rogliča na zadnji etapi dirke kriterij Dauphine je morda vprašljiv po padcu v današnji etapi, a v njegovi ekipi Jumbo Visma zagotavljajo, da bodo naredili vse, da bi lahko nastopil na etapi v okolici Megeva. Roglič ima sicer v skupnem seštevku kot vodilni 14 sekund naskoka.

Kot poroča kolesarski portal Cyclingnews, je v ekipi Jumbo Visma vse podrejeno Rogliču, predvsem pa njegovemu zdravju. Prav zato je še nekaj neznank, ali bo nastopil. Glede na stanje poškodbe se bodo v nedeljo odločili, ali bo morda Roglič zadnjo etapo izpustil.

"Videli ste ga, ko je končal etapo. Bil je še vedno močan, toda vse ga je bolelo, imel je modrice in odrgnine. Moramo počakati do jutri, bomo videli," so citirali direktorja ekipe Jumbo Visma Grischo Niermanna, ki je dodal, da se mu zdi, "da bo Primož jutri na startu".



Roglič se danes po končani etapi ni udeležil medijskih obveznosti, prav tako ni bilo nobenih uradnih informacij o njegovem zdravstvenem stanju.

O njegovem padcu je spregovoril tudi moštveni sotekmovalec Wout van Aert, ki je bil z njim tik pred dogodkom, padca pa ni videl. "Ustavil sem, da bi šel odtočit. Ko sem se vrnil, so vsi avtomobili stali. Mislil sem, da bo odnehal, videti je bil malo omotičen. Rekel sem mu 'greva naprej'. Ko sva bila spet v glavnini, sem videl, da je v redu, da lahko vozi," je dejal van Aert.

Značke: kolesarstvo, sta

Članki iz rubrike