nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

hamo, tribute-2-love Odkrito.si

Kako znano ... Izpoved lažnivca, ki trdi in ...

Alja Kapun Njena.si

Igralka Alja Kapun bo četrtič mamica

ue
ue
1 28.06.2020 18:24:39

PRIMOŽ ROGLIČ po izgubljenem dvoboju s Pogačarjem: 'Po vojni je lahko razglabljati, kako ...'

alesfevzer.com
Izjave po državnem prvenstvu v vožnji na čas na Pokljuki.

Tadej Pogačar, kolesar UAE Team Emirates
"Res sem zadovoljen, da sem zmagal. Šlo je na tesno. Primož je šel isto fenomenalno in bila je res dobra borba. Presrečen sem, ker sem danes popravil, kar mi prejšnji teden ni uspelo. Premagati prvega kolesarja sveta je vedno nekaj posebnega."

"Recimo, da je zdaj 1:1. Kapo dol, Primožu in čestitke. Res je dober kolesar. V čast mi je, da lahko dirkam z njim, proti njemu in ga kdaj tudi premagam."

"Res bi lahko rekli, da je bil nov kolesarski praznik. Bilo je ogromno ljudi, res lepo je bilo voziti, ko toliko ljudi navija ob progi. Res super za kolesarstvo."

"Glede na trenutno situacijo je bilo to vse, kar sem lahko naredil. Tudi na Touru bomo verjetno menjali kolesa, tako da je bil to dober trening. Dal sem vse od sebe. Vedno bom dal vse od sebe in res sem zadovoljen."


Primož Roglič, kolesar Jumbo - Visme
"Ni bilo slabo. Nek start je. Vse čestitke danes Tadeju. Bil je najmočnejši in je zasluženo zmagal. Sam lahko optimistično gledam naprej in počasi začnem s pripravami na dirke."

"Rekel bi, da sem izgubljal po celi trasi, saj se nisem najbolje počutil. Težko se je spet privaditi na tekmovalni ritem. To je bila prava preizkušnja. Če v zadnjih dveh mesecih nisem naredil niti enega intervala daljšega od štirih minut, je bilo tole kar 'lušten' zalogaj za opraviti. Šel sem na polno, potem pa malce bolj trpel do konca."

"Po vojni je lahko razglabljati, kako in kaj storiti z menjavo kolesa. Ampak dejstvo je, da če bi bil močnejši in bi bolj pritiskal na pedala, bi se izšlo meni v prid.


Jan Polanc, kolesar UAE Team Emirates
"Počutil sem se v redu in postavil svoj tempo in končal tako, kot sem načrtoval. Najbolj realno je bilo, da posežem po tretjem mestu, kar bi bilo več, bi bilo že presenečenje. Moj cilj sem izpolnil, zadovoljen pa sem, da je uspelo Tadeju, ki je del naše ekipe in je s tem vse izpadlo tako dobro."

Članki iz rubrike