DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

STA
STA
0 29.03.2020 11:53:38

Slovenski zvezdnik iz ene KARANTENE v drugo: Po 14 dneh POPOLNE OSAMITVE zdaj vendarle odrešitev?!

Instagram/Tadej Pogačar
Kolesar Tadej Pogačar je bil eden prvih slovenskih športnikov, ki se je srečal s težavami zaradi koronavirusa. Po prekinitvi dirke v Združenih arabskih emiratih je več kot 14 dni preživel v karanteni, po vrnitvi v Monako je lahko nekaj časa normalno treniral, a so se tudi v Franciji razmere hitro zaostrile in je praktično spet v osamitvi.

"Konec prejšnjega teden smo dobili prepoved zapuščanja domov, od takrat tudi trening zunaj ni več dovoljen. Spet sem v karanteni, sicer v malo manj strogi, na srečo vsaj skupaj s svojim dekletom. Dnevni ritual je sedaj iz dneva v dan dokaj podoben," je sporočil as ekipe UAE Emirates, ki je najbolj zadovoljen, da ima teraso in da lahko na trenažerju trenira tudi na svežem zraku, prav tako pa gre lahko na sprehod in v nakupe, kar v Združenih arabskih emiratih ni mogel.

"Omejitve so tu podobne kot drugod in s tem nimava problemov. V profesionalnem športu kolesarstva že tako ali tako ni kaj dosti časa za druženje in druge stvari, zato tudi tole ni tako hudo. S tega vidika smo kolesarji vajeni potrpeti in zdržati še kaj hujšega. Edini problem je lepo vreme, ki te kar vleče ven. No, upava, da se tole ne bo vleklo še mesec ali dva in da se bodo stvari čim hitreje vrnile v normalne tirnice," si želi kolesar iz okolice Komende.

Tudi s prestavitvijo olimpijskih iger se ne obremenjuje. "Tako pač je in za vse je enako. Treba se je samo čim hitreje prilagoditi trenutnim razmeram, izkoristiti pogoje, ki so pač na voljo, in potem gre lažje. Mislim, da kolesarji na splošno s prilagajanjem na določene razmere nimamo težav," je še dodal Pogačar.

Članki iz rubrike