Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 04.03.2020 09:21:06

Razlog za SKRB? Slovenskega kolesarja ni več na seznamu za prihajajočo dirko!

Slovenski kolesarski selektor in direktor ekipe UAE Team Emirates Andrej Hauptman je sporočil, da Tadej Pogačar ne bo nastopil na dirki Pariz–Nica, poroča Delo. Moštvo namreč še vedno ostaja v karanteni v Združenih arabskih emiratih.

Kot je znano že nekaj dni, moštvo UAE Team Emirates ostaja v hotelu Crowne Royal Plaza v Abu Dabiju. Tam so še tri ekipe (Gazprom, Cofidis in Groupama - FDJ), ki so v karanteni pod nadzorom ministrstva za zdravje v Združenih arabskih emiratih.

Kot je za Delo povedal Hauptman, Pogačarja zaradi karantene ne bo na startu dirke, na kateri bo nastopil Primož Roglič, trenutno številka ena kolesarske lestvice. "Ne vem natanko, kako dolgo bo trajala karantena, lahko pa povem, da Pogačarja ni več na našem seznamu za dirko ParizNica," so besede slovenskega kolesarskega selektorja zapisali pri Delu.



Pri La Gazzetti dello Sport so sporočili, da je novih primerov okužbe z novim koronavirusom med osebjem in kolesarji Dirke po ZAE 12 in ne šest, med njimi pa naj bi bil tudi kolumbijski sprinter Fernando Gaviria, moštveni kolega Pogačarja pri UAE Team Emirates, kot edini preostali Kolumbijec v hotelu, ki je bil pozitiven na testu za novi virus.

Italijanski ambasador v ZAE Nicola Lener je za La Gazzetto dello Sport sporočil, da so vseh 12 ljudi hospitalizirali, a da vsi kažejo le blažje znake okužbe z novim koronavirusom.

Značke: kolesarstvo, dirka

Članki iz rubrike