nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ku
ku
8 25.10.2019 17:54:55

SAJ NE MORE biti res! ROGLIČ ne bo glavni na TOURU? Športni direktor Jumba odgovarja ...

Profimedia
Slovenski športni junak Primož Roglič je ob koncu te sezone dejal, da bi naslednje leto najraje dirkal na Dirki po Franciji. Toda ...

Pri nizozemskem časopisu De Telegraaf so se pogovarjali s športnim direktorjem Merijnom Zeemanom kolesarske ekipe Jumbo-Visma, za katero dirka tudi Primož Roglič. Ob razgrnitvi trase Dirke po Italiji 2020 je bilo videti, kot da je trasa Gira 2020 pisana na kožo dvema kolesarjema Jumbo-Visme  Tomu Dumoulinu in Rogliču. "Velik krog, ki mi je zelo všeč," je dejal Zeeman. V primerjavi s Tourom, na katerem bo en sam kronometer, bodo na Giru trije. "Če gledamo na kronometre, bo Giro res prava dirka za Doumolina in Rogliča," je še dejal športni direktor ekipe in dodal: "Toda če pogledam gorske etape, potem bi imel možnost tudi Steven Kruijswijk."

Seveda je bilo najbolj pomembno vprašanje, kdo bo startal na Giru in kdo na Touru. Jasno je, da ima Dylan Groenewegen veliko željo, da se posveti Touru, in ekipa naj bi mu ugodila. "Za Dylana je pomembno, da zmaga na čim več pomembnih dirkah v naslednji sezoni. Videli bomo, ali bo pripravljen za Giro ali za Tour. Ekipa se bo kmalu naslednji teden usedla in pogovorili se bomo z vsemi našimi najboljšimi kolesarji. Imamo še pet tednov, da sestavimo sestavljanko za naslednjo sezono," je še dejal Zeeman.

Ali to pomeni, da bo kapetan ekipe Jumbo-Visma za Giro Doumolin in za Tour Groenewegen? In da bi Rogliču ostala tako 'le' Vuelta? Ni rečeno. Toda kmalu bomo lahko izvedeli, kaj se bo v resnici zgodilo. 

Članki iz rubrike