alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 31. maja

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

POLKAHOLIKI (SOBICA)-67 Najstnica.si

Nesreča med snemanjem videospota

STA
STA
0 25.10.2019 16:28:21

ULALA! VELIKI ZVEZDNIK se je pridružil 'SLOVENSKI' ekipi, ki bo zdaj napadala na GIRU in TOURU

Matej Mohorič
Profimedia
Odmeven prestop tudi v kolesarstvu. 'Slovenska' ekipa pro toura postaja vse močnejša in konkurenčna tudi za največje dirke.

Britanski kolesar Mark Cavendish bo po novem tekmoval za Bahrain Merido, so sporočili iz ekipe, v kateri so tudi Slovenci Matej Mohorič, Luka Pibernik, Grega Bole, Domen Novak in Jan Tratnik.

Štiriintridesetletni Cavendish, ki je znan kot odličen sprinter in ima že 48 etapnih zmag z največjih dirk (od tega 30 z Dirke po Franciji), je podpisal pogodbo za sezono 2020. Ekipa bo sicer sodelovala z McLarnom, znano avtomobilsko oziroma dirkaško znamko, s katero je Cavendish sodeloval že v preteklosti.
"Pridružitev tej ekipi je izpolnitev mojih ambicij. Vznemirljivo je in zelo dobro za motivacijo. Lahko bi celo rekli, da so se uresničile sanje. Z McLarnom sem že tesno sodeloval in videl, kaj lahko naredi tehnologija. Zato sem takoj sprejel to priložnost. Komaj čakam, da se pridružim novim sotekmovalcem in da pomagam pri uspehih, ki bodo zagotovo prišli," je dejal Cavendish, svetovni prvak s cestne dirke 2011, ki se bo pridružil še nekaterim uglednim kolesarskim imenom, kot so Mikel Landa, Wout Poels in Dylan Teuns.

Članki iz rubrike