Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 16.09.2019 09:28:15

Najbolj EPSKI GOVOR! ROGLIČ je vzel mikrofon, gledalci pa so po njegovih besedah ostali ODPRTIH UST!

Profimedia
Primož Roglič je že pred zmago na Vuelto osvojil s5rca mnogih ljubiteljev športa.

Ob poplavi zvezdniških imen v svetu kolesarstva ime Primoža Rogliča še posebej izstopa. Tako zaradi svoje preteklosti, kolesar je postal šele pred osmimi leti, kot tudi zaradi svoje skromnosti, prijaznosti in tudi zato, ker raje kot pred mikrofoni govori na kolesu. 

Z uspehi rastejo tudi medijske obveznosti, zato se je Roglič nastopanja pred kamero, mikrofoni in diktafoni že navadil, kljub temu pa še vedno obstajajo trenutki, ko Roglič ostane brez besed. Eden od takšnih je bil tudi včeraj, ko je po vseh podelitvah napočil trenutek za govor zmagovalca. Roglič je v roke vzel mikrofon in nastal je zelo simpatičen in eden od najbolj simpatičnih govorov v zgodovini Vuelte. "Hvala vam za podporo, hvala družini in vsem, ki so bili vpleteni v tako velik uspeh. Se vidimo na naslednjih dirkah," je dejal 29-letni Zasavec.

Ko je stopil z odra, je pred mikrofoni organizatorjev že našel več besed. "Zelo lep občutek je, ko zmagaš to dirko. Še lepše je, ko si na zmagovalnem odru z rojakom. To je za naše kolesarstvo velika stvar. Danes sem si želel le končati. Pišemo zgodovino. Ali je to začetek uspehov, bom vedel, ko enkrat končam kariero. Toda zmagati že na eni tritedenski dirki je res lep dosežek."

Članki iz rubrike