nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
5 09.09.2019 17:27:22

NORO! Glejte, kaj se ZDAJ DOGAJA na dirki po Španiji! SANJAJ, SLOVENIJA, Roglič in Pogačar RUŠITA!

Profimedia

Kolesarji so danes vozili etapo, ki so jo Španci razglasil za kraljevsko - predvsem zaradi izjemno dolgega zaključnega klanca. Na približno 20 kilometrih vzpona je bilo jasno, da se bodo med seboj udarili vsi glavni favoriti - logično na čelu s slovenskima junakoma Primožem Rogličem in Tadejem Pogačarjem. Bitka se je kmalu razplamtela, v njej pa sta Slovenca ponovno pokazala, iz kakšnega testa sta. Iz slovenskega. Iz najboljšega. Iz šampionskega.

Mladi Pogačar je bil spet tisti, ki je napadel in silovito potegnil, tako kot že ob petkovi dvojni slovenski zmago. Tokrat ni šlo za zmago, kajti o tej je odločala nepomembna ubežna skupina. Šlo je za skupni seštevek in tu je bilo pomembno, da je Pogačar z napadom zlomil Alejandra Valverdeja. Pomembno za vodilnega Rogliča in pomembno za samega Pogačarja, ki je začel sanjati o neverjetnem drugem mestu v skupnem seštevku in o epski dvojni slovenski zmagi na Vuelti.   

Rogliču je Pogačar sprva malce ušel, toda Slovenec je Slovenca hitro ujel in nadaljevala sta skupaj. Pogačar je spet narekoval tempo, Roglič držal, Valverde zaostajal. In zaostajal. Roglič mu je pobegnil za dodatnih 23 sekund in ima že 2 minuti 48 sekund prednosti, Pogačar pa ima le še 56 sekund zaostanka za drugim mesto in za - pozor - DVOJNO SLOVENSKO ZMAGO! Pri čemer sta do konca še dve gorski etapi - v četrtek in v soboto. 

Značke: roglič, pogačar, vuelta

Članki iz rubrike