ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

ku
ku
1 08.09.2019 16:30:32

Kot STRELA Z JASNEGA! Bo Roglič zapustil JUMBO-VISMO in se pridružil NJEMU!?

Po kolesarskih kuloarjih so vzniknile govorice, ki namigujejo senzacionalen prestop.

Pri nizozemskem moštvu Jumbo-Visma so v zadnjih tednih potrdili nekaj odmevnih okrepitev, kar pa pod vprašaj postavlja nadaljevanje slovenskega zvezdnika Primoža Rogliča v rumeno-črni opravi. Ob Nizozemcih Stevenu Kruijswijku, Tomu Dumoulinu, pa še enemu novincu Tobiasu Fossu in staroselcu Georgu Bennettu bi se namreč lahko zgodilo, da Roglič ne bi mogel izkoristiti vsega svojega potenciala, česar se bržkone zaveda tudi sam. No, komentatorja angleškega Eurosporta sta med komentiranjem dirke po Britaniji namignila, da se Rogličev čas v nizozemski ekipi morda res izteka.

"Zanimiva je situacija pri Jumbo-Vismi po vseh teh prihodih, saj naj bi po zadnjih govoricah Primož Roglič iskal način, da prekine pogodbo. Glavni razlog naj bi bilo dejstvo, da gre za nizozemsko ekipo, ki bo seveda favoriziralo nizozemske kolesarje," so komentiranje glavnega komentatorja povzeli pri Žurnalu24. "Ja, kaj takega je za pričakovati. Kljub temu da Roglič naravno blesti. Na Vuelti je naravnost fantastičen," je dodal strokovni komentator.

Nato sta vrgla še bombico. Razkrila sta namreč, kateremu moštvu naj bi bil Roglič najbližje. Zasavec naj bi se po njunih informacijah pridružil slovenskemu dragulji Tadeju Pogačarju pri UAE Team Emirates. "Na Vuelti pa smo tudi lahko videli, kako odlično se razume s Tadejem Pogačarjem. Dan pred dvojno slovensko zmago sta se ob prihodu v cilj pozdravljala ter si čestitala. Zdaj pa naj bi po govoricah Roglič poizkušal razdreti svojo pogodbo prav z namenom, da se priključi ekipi UAE Team Emirates. Mislim, da bi bila to zanj ter tudi za ekipo zelo dobra poteza, saj pri UAE potrebujejo še koga razen Pogačarja, ki lahko zmaguje na etapnih dirkah," je zaključil strokovni komentator Eurosporta.

Članki iz rubrike