horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

nu
nu
3 13.06.2019 10:20:35

Rogličevi žrtve NEVERJETNE KRAJE! Res noro, KAKO DRZEN je bil lopov in KAJ JE NAREDIL!

Profimedia
Ekipi Primoža Rogliča se je v Franciji primerilo nekaj neverjetnega.

Medtem ko Primož nestrpno pričakuje rojstvo prvorojenca ali prvorojenke (zgodilo se bo v nekaj dneh) in se je skupaj z ekipo odločil, da ne bo nastopil ne na kriteriju Dauphine ne na še bolj slavni francoski dirki Tour De France, je njegova ekipa doživela pravo dramo. Rogličeva ekipa je bila namreč žrtev neverjetno drznih tatov. Le dobro uro pred začetkom etape jim je nekdo s strehe ekipnega avtomobila izmaknil neprecenljivo tekmovalno kolo za kronometer - tako, kot ga vozi tudi Roglič in na katerem je nepremagljiv. Gre za Bianchijevo kolo svetlo zelene barve, pripadajo pa je Lennardu Hofstedeju.

Kraja je še toliko bolj zaskrbljujoča, saj je nemogoče reči, ali je šlo za krajo običajnih lopovov, ki pač želijo dobro zaslužiti, ali za vohunsko tatvino. Ker je tako kolo za kronometer zelo težko prodati, se nekateri bojijo, da je nekdo želel priti do tehničnih skrivnosti 'bicikla', s kakršnim je tako zelo uspešen slovenski šampion. Skrbi so še toliko večje, ker ekipa Jumbo Visma kolesa na avtomobile zaklepa na prav poseben, skrivnosten način, ki ni poznan nikomur in ki naj ga ne bi bilo mogoče razvozlati.  

Tat nas je presenetil, česa takega ne bi nikoli pričakovali," je dejal direktor moštva Frans Maasen. "Očitno je dobro opazoval, kako smo kolesa pritrjevali na streho avtomobila, in se naučil, kako jih vzeti dol. Mehanik se je za trenutek oddaljil, šel je do drugega klubskega avtomobila po drugo kolo, ko se je vrnil, pa je opazil, da eno kolo manjka," je še dejal direktor, ki ga še bolj skrbi, da je bil tat nekdo, ki je skrivnost odklepanja preprosto poznal. 

Članki iz rubrike