Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

nu
nu
0 07.06.2019 20:28:04

Oglasil se je SLOVENSKI navijač, ki je na Giru zakuhal INCIDENT: »Res mi je žal, Lopeza pa povsem razumem«

youtube
Slovenski navijači so bili "hit" na letošnjem Giru. Žal sta incident ali dva skazila celotno sliko, v javnosti pa se je zdaj prvič oglasil slovenski navijač, ki je doživel boleče bližnje srečanje s Kolumbijcem Miguelom Angelom Lopezom.

Naj spomnimo, bilo je v zaključku sobotne kraljevske etape, ko je nek slovenski navijač tekel ob Primožu Rogliču, potem pa s kolesa po nesreči zbil Lopeza. Slednjemu je počil film in se je s pestmi spravil nad v slovensko trobojnico odetega možaka.

Slika, ki je obšla svet, posnetek je nemudoma postal uspešnica na svetovnem spletu, na slovensko invazijo na italijanske ceste pa je legel črn madež. Zdaj se je oglasil tudi navijač, da bi predstavil svojo plat zgodbe. "V delu, kjer je cesta zavila malce v desno, sem se zaletel v navijača, ta je stopil malce stran od ograje in me podrl. Naslednja stvar, ki se je spomnim, je, da me je tekmovalec dvakrat klofnil po glavi in mi zbil kapo. Od vsega adrenalina nisem čutil ničesar. Lopezov odziv razumem, saj se tudi sam ukvarjam s športom," je v pogovoru za Sportal povzel nesrečni in nespretni navijač, ki želi za zdaj ostati anonimen. Dodaja, da bi se Kolumbijcu rad opravičil, da je vesel, da Kolumbijec zaradi fizičnega obračunavanja ni bil dodatno kaznovan, ob tem pa poudarja, da pred incidentom ni pil alkohola.

Pravi, da je razmišljal, da bi se Lopezu opravičil že takoj po etapi, a se je bal, da so glave še prevroče, ob tem pa iskreno priznava, da ni zbral dovolj poguma.


»Vse, kar sem želel, je spodbujati Primoža, ker je res enkraten fant in si to zasluži,« je anonimni navijač, ki je od Italijanov v tistem popoldnevu slišal marsikatero krepko, še dejal v pogovoru za Sportal.

Članki iz rubrike