Lara in Boštjan Romih Svet24.si

Boštjan Romih si ne zameri nekaj "firbca"

posilstvo, žrtev, deklica Svet24.si

Za pičlih 50 dolarjev je posiljevalskemu ...

GRLO Svet24.si

Spremembe v glasu so eden najzgodnejših znanilcev...

pocivalsek telice-facebook copy Reporter.si

Kongres kozjanskega bika Zdravka Počivalška: s ...

10182088 Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

princ meghan Odkrito.si

Zahtevala je, da se upre edini prošnji pokojnega ...

zidansek Ekipa24.si

NORIJA V PORTOROŽU! Pobiralec žogic v zadrego ...

ku
ku
28 03.06.2019 10:25:53

Kakšna NESRAMNOST! Nibali je pokazal svoj obraz, kar je na podelitvi storil ROGLIČU, je SRAMOTNO! (video)

Profimedia
Primož Roglič in Vincenzo Nibali sta bila tri tedne velika rivala.

Letošni giro je postregel z izjemno zanimivim razpletom in tudi zelo zanimivimi zapleti na posamičnih etapah. V ospredju doganja sta bila tri tedne tudi vleika favorita za končno zmago Primož Roglič in Vincenzo Nibali. 

Ko je Roglič prvič oblekel rožnato majico, torej že prvi dan Gira, in ko so Italijani uvideli, da Slovenec resno konkurira za skupno zmago, je Nibali takoj postal slovenski sovražnik številka ena. Vedno znova je napadal Rogličev slog kolesarjenja in ga zasul z obtožbami. "Če je Rogličev cilj zgolj voziti se za mano, naj kar pride z mano k meni domov, lahko se skupaj slikava, tam pa bo videl tudi moje lovorike, če bo želel. Lahko mu jih pokažem," je bila le ena od njegovih kontroverznih izjav. 

Nato je sledila najbolj nesramna poteza, ko je Nibali Rogliču pokazal sredinca, za nameček pa je glasno izjavil, da ne dirka za lastno zmago temveč za to, da Roglič ne bi zmagal. Svojo arogantnost je Nibali pokazal tudi v nedeljo, ko je bila na sporedu podelitev za najboljše. Roglič je kot tretji najboljši kolesar na Giru že stal na zmagovalnem odru, ko je napovedovalec poklical nibalija, kot drugega najboljšega kolesarja.

Ta se je ob odru za zmagovalce rokoval z vsemi uradniki, nato pa se je preprosto sprehodil mimo Rogliča, ni premogel niti toliko vljudnosti, da bi mu športno čestital. Za razliko od Richarda Carapaza, ki je obema segel v roke, tako kot je to v navadi na vseh športnih prireditvah. 

Članki iz rubrike