polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

20200406-00998844 Necenzurirano

Je Janševa vlada našla poslušnega direktorja ...

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
1 26.05.2019 17:04:05

VELIKA DRAMA NA GIRU! Primož Roglič se je TAKOLE ZABIL v ograjo in PADEL! (video)

Primož Roglič se je morda sploh prvič na letošnjem Giru znašel v težavah.

Primož Roglič se je morda sploh prvič na letošnjem Giru znašel v težavah. Zasavec je imel v zaključku nedeljske etape težave s kolesom in bo etapo končal na kolesu moštvenega kolega Antwana Tolhoeka. Na zadnjem vzponu so ga tekmeci sploh prvič na dirki spravili v težave, še več drame pa je sledilo na spustu, ko je Roglič v enem izmed ovinkov pristal v ograji. 

Slovenski kolesarski as Primož Roglič si 15. etape kolesarske dirke po Italiji ne bo zapomnil po dobrem. V tretji zaporedni gorski etapi je imel obilo smole, lahko je celo zadovoljen, da jo je sploh končal, je pa v primerjavi z vodilnim Ekvadorcem Richardom Carapazom in najbližjim zasledovalcem Vincenzom Nibalijem izgubil dragocenih 40 sekund.

Carapaz ima zdaj pred njim v skupnem seštevku 47 sekund prednosti, Roglič, kolesar ekipe Jumbo-Visma, ki je imel pred zadnjim vzponom okvaro kolesa, nato v spustu pristal v ogradi, etapo pa končal na 13. mestu, pred prostim dnevom sicer ostaja drugi v skupnem seštevku, pred Nibalijem ima točno minuto prednosti.O zmagovalcu etape, ki se je po 232 kilometrih končala v Comu, je odločal sprint dveh italijanskih ubežnikov, v njem je Dario Cataldo (Astana) premagal Mattio Cattanea, tretje mesto je zasedel najaktivnejši kolesar etape Britanec Simon Yates, kolesar ekipe Mitchelton-Scott je bil v sprintu hitrejši od rojaka Hugha Carthyja, Carapaza in Nibalija.

Zelo dobro je spet kolesaril tudi Jan Polanc, ki je na trasi klasične dirke po Lombardiji z zaostankom 54 sekund zasedel 15. mesto, v skupnem seštevku ostaja sedmi (+4:12).

Značke: primož-roglič, giro

Članki iz rubrike