jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

planinc rozman1 Svet24.si

Alenka in Igor o težkih preizkušnjah na poti do ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Reporter.si

Državni sekretar v Janševem kabinetu Bojan ...

vasko simoniti Svet24.si

Dinastije: Oče ministra za kulturo spesnil prvo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

muk
muk
7 22.05.2019 08:41:50

SRAMOTA: Nekdanji moštveni kolega s hudimi OBTOŽBAMI na račun PRIMOŽA ROGLIČA! Ne boste verjeli ...

Profimedia
Včerajšnja etapa na dirki Po Italiji ni poskrbela za kakšno odmevnejšo spremembo v skupnem seštevku, vseeno pa je bil konec precej razburljiv, saj so zaradi padca nastradali nekateri odlični kolesarji.

Nemec Pascal Ackermann, mož v ciklamni majici in zmagovalec dveh etap na Giru 2019, je bil videti, kot da je v dolenjskih gozdovih naletel na medvedko z mladiči. Italijana Mattea Moschettija so omotičnega odpeljali na slikanje. Njegov rojak Elia Viviani je znova povesil pogled … Roglič se je po drugi strani v družbi moštvenih kolegov Josa van Emdna, Paula Martensa in Toma Leezerja uspešno izognil vsakršnim težavam. No, ne čisto. Za nekaj slabe volje je poskrbel nekdanji moštveni kolega.

Na Nizozemskem, v domovini Rogličeve ekipe, so sicer nemalo prahu dvignile besede Stefa Clementa, ki je še lani vozil za Jumbo-Vismo. Šestintridesetletnik je v mikrofon radia NOS izjavil, da je presenečen nad tem, kako dobro gre Rogliču. »Saj ni treba, da o Rogliču špekuliramo, toda poglejmo samo Nibalija in Yatesa, ki zaostajajta že več minut. To sta kolesarja, ki sta že dobila tritedensko dirko. Kaj počneta narobe? Zakaj drugi ne morejo slediti? Presenečen sem, da lahko nekdo še vedno tako izstopa. Ekipe naj bi posedovale bolj kot ne enako znanje, tako imenovani 'marginal gains' pa se ne morejo izraziti v minutah prednosti.«Clement je prepričan, da bi na Rogliča na Nizozemskem gledali precej drugače, če bi vozil denimo za Katusho ali Astano, ne pa za nizozemsko ekipo. Rogličev nekdanji moštveni kolega po lastnih besedah o Rogliču ne želi ugibati, si pa želi bolj kritičnega pristopa ter enakovredne obravnave in dodaja, da sam ne da roke v ogenj za nikogar.

Nad njegovimi izjavami v ekipi seveda niso bili ravno navdušeni, zanimivo pa je, da Clement še vedno sodeluje z Jumbo-Vismo.

Značke: roglič, giro

Članki iz rubrike