favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 22.11.2018 15:45:51

Jani Brajkovič zapušča slovensko ekipo

Člansko ekipo Kolesarskega kluba Adria Mobil sta zapustila tudi Jani Brajkovič in Hrvat Josip Rumac. Za ekipo bo posej vozilo 11 kolesarjev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, z novim športnim direktorjem Brankom Filipom pa se želi še dodatno utrditi kot vodilna cestno kolesarska ekipa v regiji.

Filip hkrati prevzema tudi koordinacijo nad ostalimi programi kluba. V pomlajeni ekipi bo kapetansko vlogo opravljal Rado Rogina, ki bo tudi vodilni mož na najpomembnejših etapnih dirkah. V bolj ravninskih in šprinterskih zaključkih bosta v ospredju Marko Kump in Dušan Rajović, slednji bo sicer ciljal tudi na vrhunsko uvrstitev na evropskem in svetovnem prvenstvu v kategoriji do 23 let.


David Per, Žiga Grošelj in Gašper Katrašnik so po besedah Filipa dozoreli v odlične kolesarje in se zdaj od njih pričakujejo tudi zmage. Jon Božič se bo posvetil kronometru in iskal možnost zmag s pobegom, so sporočili iz kluba.

Člani kategorije U23 Žiga Horvat, Gorazd Per, Aljaž Jarc ter Aljaž Omrzel pa bodo nabirali izkušnje ter se z mlado reprezentanco potegovali za zmage v dirkah pokala narodov.

Članki iz rubrike